Allt om PS Vita på Nutopia

Share This Post


Missade du Nutopias PS Vita-special vid jul? Ingen fara, här sammanställer vi samtliga texter efter det att vi köpte och testade konsolen vid den japanska releasen.
Först skrev vi om själva köpet. En ganska så rak historia som sedan följdes upp av en titt på hårdvaran. Efter det kom naturligtvis mjukvaran i form av operativsystemet och dess appar.
När vi sedan klarat av dessa bitar var det dags för spelen, det riktigt intressanta med varje ny konsol.

  • Virtua Tennis 4, även kallat Power Smash 4 i hemlandet Japan, var inte bara snyggt, utan även fantastiskt roligt att spela. Ett engagerande onlineläge förgyllde speltimmarna.
  • Dungeon Hunter: Alliance, även det med ett annat japanskt namn, Dark Quest: Alliance, är Gamelofts budgettitel till formatet. Enkel hack & slash i föga imponerande utförande. Men lågt pris och välfungerande koncept gör att det håller.
  • Uncharted: Golden Abyss var PS Vitans stora slagskepp vid lanseringen. Fullskaligt äventyr på bärbart format. Lider lite av vissa begränsningar, men lär tilltala de flesta digitala äventyrarna. Särskilt fans av serien.
  • Ridge Racer släpps numera till varje ny konsol. Namco Bandai ger oss undermålig bilduppdatering istället för överraskningar och spelglädje.
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3 är likt sina storebröder till PlayStation 3 och Xbox 360 blixtrande snabbt och imponerar med grafik och flyt. Ett måste för fans av 2D-fajters, men de långa laddningstiderna borde trimmas ned.

Frågor om såväl spelen som hårdvaran går alldeles utmärkt att skjuta här i kommentarerna, så svarar jag sedan så gott jag kan.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...