Topptipset resultat

Share This Post

Letar du efter ditt resultat på Topptipset? Du kan få mer information om ditt resultat på Topptipset på https://rätta.net/. I den här artikeln reder vi ut svaren på vanliga frågor om Topptipset. Om du har frågor som handlar om ditt resultat, var du kan hitta det online eller kanske bara vill veta vad topptipset är för något eller var och hur du spelar det, så har du hittat rätt!

Svenska Spels hemsida

Om du vill hitta ditt resultat till Topptipset så finns det olika sätt. Lättast är att göra det online på Svenska Spels hemsida. Det finns även andra hemsidor som visar upp resultatet på Topptipset, men fördelen med Svenska Spels hemsida är att du även kan se ditt specifika resultat, och inte bara hur det har gått i alla de åtta matcherna. Om du använder Svenska Spels hemsida så måste du logga in, så se till att ha ett konto. Om du inte har ett konto så kan du förstås fortfarande se hur det gick i matcherna, men inte ditt specifika resultat. På hemsidan har du också tillgång till information om utdelningen.

Vad är Topptipset?

Topptipset är ett spel där den spelande tippar resultat i fotbollsmatcher. Den spelande tippar på åtta stycken fotbollsmatcher och bestämmer själv hur mycket man vill satsa i varje spelomgång. Den som ofta spelar på Topptipset är bekant med uttrycket rad; det är de åtta matcher som den spelande tippar på. Det vill säga varje rad står för en match.

För att vinna så måste du ha rätt på alla matcherna. Ifall så är fallet så blir din vinst din egen insats gånger utdelningen för åtta rätt den angivna omgången. Det är därför gynnsamt att satsa högt om man vinner, men det innebär såklart också en större förlust om man förlorar.

Topptipset är en form av poolspel, arrangerat av Svenska Spel. Att det är ett poolspel innebär att alla som spelar lägger in sin insats, och sedan delas den insamlade potten ut till vinnarna. Vissa avdrag kan göras för att Svenska Spel ska få sin andel för att de anordnar det hela. Du kan hitta mer information om Topptipset på deras hemsida.

Att spela Topptipset

Nu när du vet så mycket om Topptipset kanske du undrar hur du spelar det.

Oftast presenterar Topptipset nya matcher flera gånger i veckan, om än inte dagligen. Topptipset sätter ett spelstopp för varje spelomgång när du inte kan betta på de åtta matcherna längre, så det gäller att hålla koll på det klockslaget. Det står tydligt på Svenska Spels hemsida under Topptipset.

Det gäller såklart också att kunna en del om fotboll för att du ska kunna gissa vilket lag som vinner varje match. Du har även alternativet att gissa på att det blir oavgjort.

Hur gör jag?

För varje spelomgång så kommer du få tre alternativ för varje match. Det första är en etta; 1. Ettan betyder att du satsar på att hemmalaget kommer vinna.

Det andra alternativet som står på din lapp är ett kryss. Krysset ser ut som ett X. Det väljer du om du tror att det kommer att bli oavgjort, det vill säga att hemmalaget och bortalaget hamnar på lika många poäng.

Nu kanske du redan förstått vad det tredje alternativet kommer att vara, det är en tvåa; 2. Det betyder att du vill satsa på att bortalaget får in en vinst idag. Du har alltså en tredjedels chans att få vinst för varje match. Men det är åtta stycken matcher att betta för, och du behöver ha alla rätt för att få en vinst.

Det är alltid svårt att veta helt och fullt ut vad som kommer att hända i en match, även om man är fotbollsexpert, och därför finns möjligheten att helgardera alternativt halvgardera dina matcher.

Helgardera en match

Att helgardera en match är inte så klurigt som det låter. Det går ut på att du kryssar i alla alternativen och alltså är öppen för att alla alternativen kan stämma. Du kan trösta dig med att ett av dina ikryssade alternativ kommer att vara rätt.

Halvgardera en match

Halvgardera en match gör du om du inte kan välja mellan två alternativ. Kommer bortalaget att vinna eller kommer det att bli oavgjort? Om du halvgarderar kan du kryssa i två av de tre alternativen.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...