Badges till din blogg

Har din blogg vunnit? Grattis, det ska du så klart vara stolt över. Naturligtvis går det bra att berätta om vinsten för dina läsare, vänner och så vidare. Faktum är att vi hoppas du ska göra det, då kan fler ta del av din historia och vad som gör din blogg så bra.

Badges till din blogg

Nedan hittar du några badges till din blogg. Du får spara ner dem och lägga upp i samband med bloggposter, eller i din sidokolumn, eller var som helst på din blogg. Men bara om du vunnit, inte annars – dessa är bara för vinnarna.
Extra roligt är det förstås om du länkar din badge till posten där du utannonseras som vinnare. Då hittar besökarna rätt snabbt, och alla kan vara säkra på att du faktiskt har vunnit utmärkelsen.
Klicka på respektive bild för den fullstora badgen:

Vänligen länka inte in bilderna från vår server, spara ner dem och ladda upp på din blogg istället. Det är bättre och bilderna laddas snabbare.

Textlänkar går också bra

Självfallet måste du inte använda en badge för att stoltsera med din vinst på Veckans Blogg – du kan skapa egna bilder eller rentav bara länka text med. Vi föreslår att du länkar till posten om din vinst.