Vad köper man till den som redan har allt?

Share This Post

Vi har alla den där ena personen i våra liv som nästan är omöjlig att köpa presenter åt. De äger redan allt de kan tänkas behöva eller vilja ha, och så är de sådär nästan irriterande kräsna. Att köpa en present till dem kan vara en skrämmande uppgift, men så behöver det absolut inte vara. Man kan alltid hitta åtminstone en sak till den som redan har allt!

En prenumerationstjänst för böcker

Att leta efter en present till en bokälskare kan vara knepigt när man inte vet vilka böcker de redan har läst eller ett köpt. Som tur är finns det särskilda prenumerationstjänster för böcker. Utomlands finns det betydligt fler tjänster att välja mellan – i Sverige har vi inte så många ännu, men Bonniers Boktips har något som kallas för “Månadens Bok”, som innefattar ett medlemskap med vilken man får en utvald bok varje månad hemskickad.

Ett presentkort till en shoppinggalleria

Presentkort är alltid säkra alternativ när man inte är helt säker på vad man ska ge någon och försöker undvika att ge dem något de inte behöver. Så länge man väljer ett passande presentkort kommer den inte att uppfattas som opersonlig. Vi förespråkar dock att man väljer att köpa ett presentkort till en shoppinggalleria, för då vet man att personen i fråga har mycket att välja mellan. Varför inte till Kista galleria i Stockholm, Nordstan i Göteborg eller Emporia i Malmö?

Skänk pengar i personens namn

Vill du göra en god gärning i samband med köpandet av en present till den som redan har allt är det helt klart en god idé att skänka pengar i dennes namn. Det finns gott om välgörenhetsorganisationer med 90 konto som gör det möjligt att skänka ett bidrag i någon annans namn och många gånger kan man dessutom få en fin gåva eller liknande på köpet. Huruvida det passar att skänka pengar eller inte till en välgörenhetsorganisation och ge detta till någon annan i present beror på vem personen i fråga är. Men vi hoppas och tror i alla fall att de allra flesta blir glada för en sådan tanke.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...