Arkiv för Ridge Racer

Allt om PS Vita på Nutopia

Rickard Olsson


Missade du Nutopias PS Vita-special vid jul? Ingen fara, här sammanställer vi samtliga texter efter det att vi köpte och testade konsolen vid den japanska releasen.
Först skrev vi om själva köpet. En ganska så rak historia som sedan följdes upp av en titt på hårdvaran. Efter det kom naturligtvis mjukvaran i form av operativsystemet och dess appar.
När vi sedan klarat av dessa bitar var det dags för spelen, det riktigt intressanta med varje ny konsol. (mer…)

Dag 6 med PS Vita: Ridge Racer

Rickard Olsson


Ridge Racer. Det finns mycket att säga om denna numera helt slutkörda bilserie. Som att det var det första riktigt vräkiga bilspelet som visade vad PSone gick för, som kunde säljas för 4-500 kronor och bara innehålla någon enstaka bana/bil, som länge levde på sina initiala framgångar. Men det är slut nu, fullständigt. I våras testade jag undermåliga Ridge Racer till Nintendo 3DS, nu är det Ridge Racer till PS Vita som får smaka på kängan istället. (mer…)

Här är extramaterialet till Ridge Racer Vita

Rickard Olsson


Nutopia skrev nyligen om billiga Ridge Racer till PS Vita och anledningen till det låga utgångspriset. Spelet var bantat som få och kommer endast med tre bilar och fem banor, mer innehåll skulle dyka upp som DLC allt eftersom. Här är vad som väntas, och några initiala, och aningen uppseendeväckande, prissättningar. (mer…)

Därför är Ridge Racer Vita billigare än andra spel

Rickard Olsson


Snart släpps PS Vita i Japan (Nutopia täcker givetvis lanseringen och synar konsolen) och som brukligt med varje nytt konsolsläpp kommer ett Ridge Racer-spel från Namco Bandai. Men denna gång är det något speciellt, för med Ridge Racer till PS Vita betalar man mindre än vanligt. Varför då? (mer…)