De tre bästa toaspelen

Share This Post


Vi gör det allihop. Vissa mer än andra kanske, men vi har alla varit där. Sittandes på holken med iPhonen, iPaden eller iPoden i nävarna, spelandes något kul och enkelt spel för att få tiden att gå medan naturen gör sitt. Mapple är där ofta, därför tycker vi det vore på sin plats att ranka de för oss tre bästa toalettspelen som verkligen bidrar till en avkopplande och lättjefylld stund på porslinstronen. Här är vad undertecknad anser vara tre riktiga skitspel:

  • Hook Worlds. Spelet där man ska svinga sig så långt som möjligt genom slumpmässigt utformade banor. Det finns fyra olika varianter att tillgå inom spelet, men den vi gillar bäst är så klart den retrodoftande fjärde världen där vår pixlige vän blir jagad av ett rosa monster. Det är lätt att fastna, kanske lite för lätt, och har man en gång satt nytt rekord vill man så klart göra det igen.
  • Rat on a Scooter. Ett spel från kända Donut Games som i ”alla tider” gett oss enkla men fy så beroendeframkallande lir. I Rat on a Scooter ska vi primärt ta oss så långt vi kan genom att hoppa mellan plattformar och samla ostbågar, körandes en scooter. Här är det enklare än någonsin att fastna, och så fort man ramlar ned och måste börja om så gör man det med glädje. Och så lagom irriterad eftersom man inte kom längre.
  • Tiny Wings War Pinball. Ja, Tiny Wings var mitt förstaval. Ett fantastiskt kul spel, till en början. När man sedan spelat lite för mycket tappar det väldigt mycket charm och blir mest irriterande. Istället fastnar vi för War Pinball och det eminenta Missing in Action-bordet som är ett av de tre valbara. Här slåss Mapple internt om toppoängen, vem är bäst egentligen? Utmana oss gärna. För tillfället är undertecknad som går under smeknamnet Major Gnarl fyra i världen med lite drygt 23 000 000 poäng. Låt det bli en måttstock, och en läxa!

Dessa tre spel representerar så klart inte allt vi kan få för oss att starta där inne, men det är åtminstone vad jag personligen återkommer till, gång efter annan, och gör så att man kan bli sittandes kanske lite för länge emellanåt. Vad spelar du på skithuset?

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...