Nutopia

Arkiv för
Tiny Wings

12 juli

Amazing Alex och Tiny Wings 2 – på samma dag!

I dag släpps Rovios nästa spel som inte är Angry Birds, nämligen Amazing Alex. Dessutom kommer efterlängtade Tiny Wings 2, som gläder oss genom att vara en uppdatering till befintliga Tiny Wings och således gratis för de av oss som redan har spelet. Kudos för det. Tiny Wings HD till iPad är däremot en ny app, samma sak som Tiny Wings men på din iPad och med stöd för två spelare på delad skärm.
Köplänkar följer:

Köp? Köp.

11 juli

I morgon släpps Tiny Wings 2


Peppen är enorm, Tiny Wings (7 kr) är en klassiker jag fortfarande återvänder till regelbundet. Och ja, det är ett iPhone-spel för de av er som fortfarande tror att det krävs en svindyr dator eller häftig spelkonsol med 47-tumsteve för fantastiska spelupplevelser.

6 april

De tre bästa toaspelen


Vi gör det allihop. Vissa mer än andra kanske, men vi har alla varit där. Sittandes på holken med iPhonen, iPaden eller iPoden i nävarna, spelandes något kul och enkelt spel för att få tiden att gå medan naturen gör sitt. Mapple är där ofta, därför tycker vi det vore på sin plats att ranka de för oss tre bästa toalettspelen som verkligen bidrar till en avkopplande och lättjefylld stund på porslinstronen. Här är vad undertecknad anser vara tre riktiga skitspel: Läs vidare →