Nintendo 3DS återlämnas i stora lass – eller?

Share This Post

Det finns oftast två sidor av någonting, vare sig det är ett mynt eller en historia. Den här gången handlar det om Nintendo 3DS, Nintendo själva och den brittiska tidningen The Sun. Enligt den sistnämnda, som körde med svidande rubriker gällande det aktuella fallet, så har rekordmånga återlämnat sina 3DS-maskiner och krävt återbetalning efter det att de inte alls uppskattat konsolen och anser sig blivit alltför negativt påverkade av 3D-effekten. Men det är ju absolut inte sant, säger Nintendo.
Det skulle alltså enligt The Sun vara tusentals som på grund av huvudvärk och yrsel inte längre vill veta av Nintendos nya bärbara maskin. Många av dessa ska också ha erbjudits full återbetalning av vissa butiker, däribland Game och HMV. Men detta anser Nintendo vara bullcrap och uttalar sig via Eurogamer:

”Dessa rapporter är inkorrekta. Antalet samtal och mejl angående Nintendo 3DS är faktiskt mindre än vid tidigare hårdvarusläpp och efter att pratat med våra återförsäljare visade det sig att endast en handfull människor verkligen har kommit tillbaka med avsikten att få en återbetalning. ”

Nintendo lägger även till, i bästa Bagdad Bob-stil, att Nintendo 3DS minsann är utrustade med ett 3D-reglage vilket gör att man själv kan justera djupet så att det passar alla, och att alla typer av 3D, även på film och TV, kan framkalla mindre obekvämligheter.
Vem ljuger? Vem har rätt? Ligger sanningen någonstans mellan dessa båda ytterligheter? Och vad säger ni själva, är det någon av er läsare som lämnat tillbaka sin maskin eller någon gång känt att ni skulle vilja göra så?

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...