Nutopia

Call of Duty: Modern Warfare 3 läckt och bekräftat


Tredje världskriget stundar, för det har läckt ut en mängd information till Kotaku rörande Call of Duty: Modern Warfare 3. Hela spelvärlden har förstås vetat att spelet varit under utveckling, men läckan har fått Robert Bowling på Infinity Ward, att bekräfta dess existens på Twitter. Läckan är äkta med andra ord, om det nu verkligen är en läcka eller om Activision känner pressen från Battlefield 3? Konspirationsteoretiker kan ju fundera på det ett tag, vi kikar på lite teasertrailers.
Men först, så här skrev Bowling om läckan:

Mycket hype och mycket läckt information om Modern Warfare 3, en del [information] är fortfarande aktuellt, en del är det inte. För att inte förstöra upplevelsen föreslår jag att ni väntar på den riktiga utannonseringen.

Så innan du läser alla bloggposter och artiklar baserade på Kotakus uppgifter kanske du ska fråga dig själv om du verkligen vill veta allt det där innan spelet släpps?
Teasers var det ja, de är tunna men understryker uppgifterna om ett Tredje världskrig i alla fall, något som även styrks av slutet på Modern Warfare 2. För övrigt sägs det att storyn och alla luckor samt röda trådar från de första två Modern Warfare-spelen ska knytas ihop i trean, säkert efterlängtat för hardcorefansen.
Den här teasern är för Amerika, för självfallet ska vi hoppa runt jordklotet i Modern Warfare 3:

Det är mer röj i Tysklands-teasern:

Frankrike får sin beskärda del de med:

Slutligen, England:

Räkna med en hel del om Call of Duty: Modern Warfare 3 från E3. Activision har inte direkt något val nu, de måste basunera ut med dunder och brak.

Thord D. Hedengren

Spelveteran som tidigare startat såväl TVspel.nu som Kong och Spelbloggen. Numera författare, journalist, entreprenör, och VD på webbyrå - bland mycket annat!

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.