Army of Darkness: Defense ute nu

Share This Post


Det är Blackflip Studios som i samarbete med MGM Studios utvecklat en hyllning till Sam Raimis monsterköttartrilogi Evil Dead, och då främst den tredje filmen med titeln Army of Darkness. Nu har spelet äntligen landat på App Store, och det säljs som brukligt till ett lägre introduktionspris, men bara under en begränsad tid.
För sju kronor till iPhone respektive 22 kronor till iPad får vi ett försvara sig från vågor av monster-spel utan några direkta överraskningar. Lite som ett rörligare Plants vs. Zombies. Men det spelar inte så stor roll. Behållningen med det här är anspelningarna på de klassiska scenerna från Evil Dead III: Army of Darkness när slottet försvaras mot de anstormande levande döda.
Man lär sig snabbt och det är lockande att komma tillbaka för mer, så gillar man genren men inte hört talas om filmfenomenet kan man säkert ändå finna en hel del glädje i detta. De dödas bok, Necronomonicon, måste försvaras till varje pris, så det är upp till dig som hjälten Ash att se till att fienderna inte når boken, och detta gör man genom att attackera själv, men även åkalla medhjälpare av olika slag för att kämpa på frontlinjen.
Spelet är fyllt till brädden med repliker från filmen och andra igenkänningsfaktorer som vapen med mera, och det är nog detta som gör det så åtnjutbart för framför allt fansen av filmerna då det i grund och botten är ett ganska enkelt spel.

Jag gillar det skarpt, men så dyrkar jag ju allt vad Evil Dead heter, så klart!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...