Army of Darkness: Defense ute nu

Share This Post


Det är Blackflip Studios som i samarbete med MGM Studios utvecklat en hyllning till Sam Raimis monsterköttartrilogi Evil Dead, och då främst den tredje filmen med titeln Army of Darkness. Nu har spelet äntligen landat på App Store, och det säljs som brukligt till ett lägre introduktionspris, men bara under en begränsad tid.
För sju kronor till iPhone respektive 22 kronor till iPad får vi ett försvara sig från vågor av monster-spel utan några direkta överraskningar. Lite som ett rörligare Plants vs. Zombies. Men det spelar inte så stor roll. Behållningen med det här är anspelningarna på de klassiska scenerna från Evil Dead III: Army of Darkness när slottet försvaras mot de anstormande levande döda.
Man lär sig snabbt och det är lockande att komma tillbaka för mer, så gillar man genren men inte hört talas om filmfenomenet kan man säkert ändå finna en hel del glädje i detta. De dödas bok, Necronomonicon, måste försvaras till varje pris, så det är upp till dig som hjälten Ash att se till att fienderna inte når boken, och detta gör man genom att attackera själv, men även åkalla medhjälpare av olika slag för att kämpa på frontlinjen.
Spelet är fyllt till brädden med repliker från filmen och andra igenkänningsfaktorer som vapen med mera, och det är nog detta som gör det så åtnjutbart för framför allt fansen av filmerna då det i grund och botten är ett ganska enkelt spel.

Jag gillar det skarpt, men så dyrkar jag ju allt vad Evil Dead heter, så klart!

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...