Åskguden Thor skämmer ut sig

Share This Post


Vi leker med tanken att vi är en osynlig åskådare vid ett produktionsmöte hos Sega. Diskussionen runt bordet gäller att förvandla serietidningshjälten Thor till spelformatet, samtidigt som det skall finnas en koppling till den kommande storfilmen med premiär våren 2011. De senaste licensspelen för Iron Man samt Hulk och även Iron Man 2 var minst sagt katastrofala och det är här själva diskussionen borde ha börjat. För i vilken normal värld med tre sanslöst usla spel i bagaget kommer en utvecklare på den briljanta idén att skapa ytterligare ett? Frågan är berättigad. Svaret är ej existerande.
Att spelbranschen inte alltid behövde ta en form av ansvar i kvalitetskontroll på 90-talet är en sak. Att tjugo år senare, där samma bransch växt till en av de största aktörerna inom underhållning – och stundtals fortfarande inte vill ta sitt ansvar är bara skamligt.

Spelet som bygger på filmen som bygger på serietidningen är byggd efter 3xV-principen.

  • Värdelös grafik.
  • Värdelös kontroll.
  • Värdelöst underhållningsvärde.

För att sammanfatta exakt hur dåligt Thor är? Om du vandrar in till din lokala spelbutik och finner spelet för den ynka summan av 19 kr i realådan. Inte ens då – är det värt dina surt förvärvade slantar. Det finns ett högre syfte med detta budskapet och det är att det går faktiskt att göra bra spel på filmlicenser. Men, man måste orka bry sig. Sega slutade med det för länge sedan.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...