Åskguden Thor skämmer ut sig

Share This Post


Vi leker med tanken att vi är en osynlig åskådare vid ett produktionsmöte hos Sega. Diskussionen runt bordet gäller att förvandla serietidningshjälten Thor till spelformatet, samtidigt som det skall finnas en koppling till den kommande storfilmen med premiär våren 2011. De senaste licensspelen för Iron Man samt Hulk och även Iron Man 2 var minst sagt katastrofala och det är här själva diskussionen borde ha börjat. För i vilken normal värld med tre sanslöst usla spel i bagaget kommer en utvecklare på den briljanta idén att skapa ytterligare ett? Frågan är berättigad. Svaret är ej existerande.
Att spelbranschen inte alltid behövde ta en form av ansvar i kvalitetskontroll på 90-talet är en sak. Att tjugo år senare, där samma bransch växt till en av de största aktörerna inom underhållning – och stundtals fortfarande inte vill ta sitt ansvar är bara skamligt.

Spelet som bygger på filmen som bygger på serietidningen är byggd efter 3xV-principen.

  • Värdelös grafik.
  • Värdelös kontroll.
  • Värdelöst underhållningsvärde.

För att sammanfatta exakt hur dåligt Thor är? Om du vandrar in till din lokala spelbutik och finner spelet för den ynka summan av 19 kr i realådan. Inte ens då – är det värt dina surt förvärvade slantar. Det finns ett högre syfte med detta budskapet och det är att det går faktiskt att göra bra spel på filmlicenser. Men, man måste orka bry sig. Sega slutade med det för länge sedan.

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...