Nutopia

iPhone 3GS stöder inte iOS 5.x?


Sajten Tuaw har snappat upp en tweet från Eldar Murtazin, chefredaktör för sajten Mobile-Review, där denna herren påstår att iOS 5.x ej kommer att stödja iPhone 3GS.

Det var vilda spekulationer om han menade iPhone 3G i plural då tweeten ordagrant löd ”iPhone 3Gs”, men eftersom han samtidigt påpekade att ”iPhone 4” kommer stödja uppgraderingen (så klart) i singular så tror flera att han menade just 3GS, och därmed att Apple snart överger luren så gott som helt och hållet i och med det uteblivna stödet för nästa version av iOS.

Allt som allt är det dock fortfarande bara ett rykte, så vi har inte fått några officiella klarheter i det hela ännu. Det som dessutom talar emot är att Apple fortfarande säljer iPhone 3GS, men det som talar för är att de kanske slutar med det lagom tills iOS 5 kommer eftersom 3GS redan idag är en ”föråldrad” lur.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av e-sport. Spelar mycket PC, främst Rocket League, och klämmer även in blandat på PS4 och Xbox One när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin.

Kommentarer

  • RObban

    Som ni ser finns iOS5 beta att ladda ner till iPhone 3GS. (Bifogad bild).

  • Anonym

    ”iOS 5 will ship in the fall to the following devices: iPhone 3GS and iPhone 4, iPad 1 and 2, and iPod touch 3rd and 4th generation.” (engadget.com refererar Scott Forstall på WWDC)