Arkiv för Veckans blogg

Veckans Blogg huserar nu hos Nutopia

Thord D. Hedengren

Veckans Blogg var en systersida till (nyligen arkiverade) Börja Blogga, men huserar nu här hos oss på Nutopia. Alla gamla vinnare har importerats – de återfinns här – och framöver kommer vi ge nytt liv till utmärkelsen Veckans blogg.
Så länge: finns det någon (svensk) blogg just du tycker borde belysas lite extra? Berätta för oss i kommentarerna. Och ja, det går bra att vara osvensk och slå sig själv för bröstet, vi är inte så knussliga…

Visuell Vetenskap – vinnare vecka 50

Rickard Olsson

Finns det någon som inte är fascinerad av vetenskap? Det är i alla fall vi på Veckans Blogg, därför blir också veckans bloggare Paul Belfrage med sajten Visuell Vetenskap. (mer…)

Hitta Upplevelse – vinnare vecka 49

Rickard Olsson

Den här veckan gör vi oss redo för att resa och uppleva när vi frågar ut Carl Stridsberg om hans blogg, Hitta Upplevelse. (mer…)

Pappas Appar – vinnare vecka 48

Rickard Olsson

För vecka 48 presenterar Veckans Blogg Daniel Wieselberg och hans ytterst barnvänliga sajt, Pappas Appar. (mer…)

TkJ Blogg – vinnare vecka 47

Rickard Olsson

Den här veckan återvänder vi till teknikens värld och frågar ut vinnaren för vecka 47, Tommy k Johansson, om hans välbesökta blogg om datorer och internet. (mer…)

Matvett – vinnare vecka 46

Rickard Olsson

Några dagar för sent presenterar vi vinnaren för vecka 46, Matvett. En blogg om mat som drivs av Anna, Joanna, Emelie, Hanna och Jill. (mer…)

MrApple – vinnare vecka 45

Rickard Olsson

Steve Jobs har gått bort, iPhone 4S är släppt och framtiden är lika intressant som osäker. Veckans Blogg siktar in sig på Apple och intervjuar skaparen av den äppliga bloggen MrApple. (mer…)

Smidiga prylar – vinnare vecka 44

Rickard Olsson

Prylar högt och lågt, smidiga sådana också. Vi tittar närmare på Smidiga prylar och hör vad Robert Birming har att säga om bloggen.
– Jag som startat Smidiga prylar, underhåller den och skriver det mesta av innehållet heter Robert Birming och är en webbentreprenör bosatt i Stockholm. Tillsammans med min kollega Martin Lindkvist driver jag webbyrån Birming & Lindkvist och några webbprojekt, som t ex Pusha och Qvaq.
(mer…)

Populär Astronomi – vinnare vecka 43

Rickard Olsson


Finns det något som en majoritet av jordens befolkning är intresserade av eller nyfikna på så är det rymden, denna till synes eviga domän med garanterat fler frågetecken än utropstecken. Veckans Blogg vill veta lite mer och tar en pratstund med Robert Cumming på Populär Astronomi. (mer…)

Dagens Lokaltidningsbesvikelse – vinnare vecka 41

Rickard Olsson

Besvikna människor finns det överallt i vårt avlånga land. Vissa mer besvikna än andra, förstås, men det finns även de som känner behovet av att låta andra få veta vad som står på. Det har bloggen Dagens Lokaltidningsbesvikelse tagit vara på. (mer…)

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3