Arkiv för gamestop

Gamerscore 75K: Almost possible

Robert Jonsson

Efter den första krönikan hade jag en någon dyster syn inför möjligheten att nå målet på 75K innan årets slut, men målet verkar inte längre ouppnåeligt. 68 370 gamerscore har ökat till 72 415, vilket innebär att jag nästintill lyckats knipa nästan 4 000 gamerscore under en månads tid. Har jag spelat massor? Egentligen inte. Har jag spelat medvetet för att få poäng? Nej, inte det heller. Istället har jag bara spelat för att det varit roligt. Ibland händer det, som reklamen säger (mer…)

Det här får du när du förhandsbokar Kingdoms of Amalur: Reckoning

Thord D. Hedengren


Att bjuda på något extra till alla som förhandsbokar ett spel är knappast något nytt. Electronic Arts har gått ut med vad som väntar de som bokar Kingdoms of Amalur: Reckoning från någon av de godkända återförsäljarna, och det är digitalt material i form av tre paket som stundar. (mer…)

I begagnatdjungeln är alla förlorare, utom återförsäljarna

Naseer Alkhouri


Jag har aldrig varit vidare nostalgisk. Faktum är att det endast är mina datorspel som jag envist vägrar släppa ifrån mig. När det gäller konsolerna har jag alltid gett bort eller sålt det gamla när något nytt införskaffats. Denna gång gällde det att göra sig av med min Xbox 360. Riktigt nöjd med konsolen blev jag aldrig, achievementhetsen fick mig att sluta ha roligt med spelen, Microsofts förmåga till stereotypt amerikanskt skryt och skumma exklusivitetsavtal gav mig fadd smak i munnen och Xbox Live, hur bra det faktiskt än är, blev aldrig min grej – ensamspelare som jag är. (mer…)