Det här får du när du förhandsbokar Kingdoms of Amalur: Reckoning

Share This Post


Att bjuda på något extra till alla som förhandsbokar ett spel är knappast något nytt. Electronic Arts har gått ut med vad som väntar de som bokar Kingdoms of Amalur: Reckoning från någon av de godkända återförsäljarna, och det är digitalt material i form av tre paket som stundar.
Alla återförsäljare som är med i förhandsbokningsprogrammet erbjuder Fate-Touched Weapons Pack, men de båda andra paketen (se nedan) är knutna till specifika återförsäljare. GameStop erbjuder The Destinies Choice Pack medan Amazon har The Ultimate Treasure Hunter Pack som förhandsbokningsbonus, utöver Fate-paketet då alltså. Om dessa paket kommer släppas fristående framöver framgår inte.
Så här säger PR-maskineriet om de tre paketen:

  • Destinies Choice Pack: Det här paketet erbjuder ett unikt ”Twist of Fate”-kort som förbättrar starten på din spelupplevelse, Compass of Fate, samt tre unika rustningsset. Var och ett av rustningsseten är skräddarsytt för en specifik klass som spelarna kommer att definiera och omdefiniera under sin tid i Amalur.
  • Fate-Touched Weapons Pack: Med det här paketet kommer spelarna väl förberedda till strid med en arsenal av sällsynta Fate-touched-vapen som långbåge, hammare, stav, dolkar, chakram, långsvärd och bredsvärd. Vapnen passar alla stridsstilar och har kapaciteten oskadliggöra de mest fruktansvärda fiender.
  • Ultimate Treasure Hunter Pack: Det här paketet passar skattjägare som kommer att utforska varje skrymsle och vrå av Amalur. Slagrutestaven kommer via ingame-kartan att visa alla ingredienser som behövs för att blanda trolldrycker. Slagrutestaven är ett effektivt redskap för äventyraren och den hjälper spelarna att få ut det mesta av sina alkemikunskaper.

Känns onekligen lite tunt, det här är väl ändå den typ av spel man förväntar sig en överdimensionerad specialutgåva, med kartor och statyetter och dylikt i lådan? Fate-paketet ser du för övrigt överst, medan Destinies-diton är här nedan. Vi har tyvärr ingen promobild på Treasure Hunter-paketet ännu.

Ska du förhandsboka (eller ens köpa) Kingdoms of Amalur: Reckoning?

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel