Nutopia

Arkiv för
Android Market

29 mars

Google Play dyker upp i Googles toppmeny

Uppmärksamma användare av Google-produkter, såsom sök, Gmail eller varför inte Google+, har kanske noterat att Google Play numera finns i toppmenyn. Google Play är som bekant samlingsnamnet för Googles olika tjänster och ersätter dessutom Android Market. Det är dessvärre lika tomt som det var när vi berättade om tjänsten, men kul att Google exponerar den i alla fall.

6 mars

7 december

Systembolaget har släppt en gratisapp till Android, och till iPhone så snart Apple godkänt den. Dessvärre verkar det inte gå att beställa överprisad whisky i den ännu, men väl söka och hitta information om dryck och butiker. Alltid något.

6 december

SF har släppt nya appar (gratis) till såväl iPhone som Android, med största nyheten att du kan boka sittplats direkt i appen. Tack för det, om jag var typen som gick på bio hade jag jublat.

24 november

Dizzy kommer tillbaka, var det någon som saknade honom?

Codemasters återupplivar den någorlunda klassiska karaktären Dizzy. För er som inte hade en Amiga (eller inte var födda) när det begav sig så är det ett ägg som hoppade runt i hyfsat mysiga plattformsspel. Den 12 december kommer Dizzy tillbaka i Dizzy: Prince of the Yolkfolk till Apples App Store och Android Market. Trailern nedan börjar lovande, men med tanke på hur spelet ser ut undrar jag om det är någon som vill erkänna att de saknade Dizzy, eller?

30 oktober

Det finns en (flera?) inofficiell Battlefield 3 Battlelog-app på Android Market för den som är intresserad, och tycker du att den är dålig så kan du bygga vidare själv – koden finns nämligen på Github.

6 juli

Helvetet har frusit till is, Pokémon kommer till App Store


Det finns redan en väldig massa Pokémon-relaterade appar till App Store, och på Android Market, men de är inte direkt officiella om vi säger så. I sommar blir det ändring på det, för då släpper The Pokémon Company (vilket så klart Nintendo är insyltat i) spelet Pokémon Say Tap till iOS-enheter och moderna Android-telefoner. Spelet som sådant är ett musikspel där du ska trycka på skärmen i takt med trudulutter från den tecknade Pokémon-serien, så det handlar inte om något klassiskt Pokémon-rollspel här. Läs vidare →

12 januari

Sonys PlayStation-app ute nu, typ


Det var ju ett antal frågetecken som flög omkring i slutet av förra året när det avslöjades att Sony planerade släppa en egen applikation för iPhone och Android-telefoner, Apple är ju för bövelen en konkurrent?! Nu är appen är, i version 1.0, och allting är egentligen föga upphetsande när korten läggs på bordet. Läs vidare →