4

Super Mario Galaxy 2 på din iPhone


Varje månad tolkar Magnus Sjöberg ett spel här på Spelbloggen – genom att måla på sin iPhone. Det har blivit Marios tur, apropå Super Mario Galaxy 2.
Den här gången har Magnus inte så mycket att säga om bilden, men väl litegrann i alla fall:

Jag har inte så mycket att säga om bilden egentligen, mer än att jag försökte göra den lite grafittiaktig. Min första tanke var att göra något psykedeliskt av det som redan är ganska psykedeliskt, som ju Super Mario är.

Och här är bilden:

För att använda bilden som bakgrund på din iPhone, spara ner den (genom att hålla fingret på den och välja spara) och gå till Bilder. Tryck sedan en gång på den för att få upp menyvalen, tryck på skicka till-ikonen nere till vänster och välj att använda den som bakgrund där. Klart!

Magnus Sjöberg

Art Director, illustratör, ibland konstnär. Var tvungen att sälja den sista konsollen för några år sedan pga beroende. Spelar dock en del på sin Macbook Pro. Favoritspel genom åren: GTA3, Gran Turismo, Arkanoid, International Karate, Populous, Call of Duty och Super Soccer till SNES.

Kommentarer

  1. Åhh vilken underbar bild.
    Den måste jag ladda ner och stoppa in på min iPod Touch.

  2. App Store har flera bra plattformsspel, Incredible Jack, till exempel – https://itunes.apple.com/se/app/incredible-jack/id586208591

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.