Nutopia

Arkiv för
illustration

31 juli

Forsman: Prototype

Att Peter Forsman inte gillar Kratos är rätt tydligt. Men med tanke på hans kommentar till månadens bild så verkar Alex definitivt ligga bättre till.

Förra årets mest underskattade och förbisedda spel. Ren spelglädje när det är som roligast. 😉

Spelet som Peter hyllar på detta sätt och som han tolkat denna gång är alltså Prototype. Klicka på bilden för att se hela härligheten!

3 juli

Forsman: God of War III

Förra gången illustrerade Peter Forsman Alan Wake i en minst sagt trängd situation, med ficklampa i hand, sökandes efter mystiska oskrivna sidor. Den här gången är det God of War som gäller, trots Peters antydan till en vis aversion mot huvudpersonen.

Jag gillar inte Kratos speciellt mycket…

Det blev ju bra ändå, men en liten strimma av ogillandet lyser nog igenom lite här och där. Klicka på bilden för att se hela härligheten!

26 juni

22 maj

Forsman: Alan Wake

Att vi på Spelbloggen gillar illustrationer, seriestrippar och tolkningar av spelvärlden råder det väl knappast något tvivel om. Magnus Sjöbergs härliga iPhonemålningar är förstås en fingervisning, och här kommer ytterligare en.
Talangfulle Peter Forsman kommer bidra med en bild varje månad, där han tolkar ett spel, eller bara spelvärlden som sådan. Det här är hans första bidrag och som synes är det thrillern Alan Wake som är föremålet den här gången. Klicka på bilden för att se hela alstret!

1 maj