3

God of War III tolkat på iPhone

God of War
Varje månad tolkar Magnus Sjöberg ett spel här på Spelbloggen – genom att måla på sin iPhone. Den här gången blir det God of War III som föräras med en tolkning.
Här är Magnus egna ord om bilden:

Kände inte till denna titel så mycket, så jag fick göra lite research igen. Av spelkaraktärerna att döma fick jag mycket ”300”-vibbar, ni vet, Frank Millers serie om armén som krigade i Sparta som senare blev film. Så jag försökte göra en bild som utstrålade kraft.

Och här är bilden:

För att använda bilden som bakgrund på din iPhone, spara ner den (genom att hålla fingret på den och välja spara) och gå till Bilder. Tryck sedan en gång på den för att få upp menyvalen, tryck på skicka till-ikonen nere till vänster och välj att använda den som bakgrund där. Klart!

Magnus Sjöberg

Art Director, illustratör, ibland konstnär. Var tvungen att sälja den sista konsollen för några år sedan pga beroende. Spelar dock en del på sin Macbook Pro. Favoritspel genom åren: GTA3, Gran Turismo, Arkanoid, International Karate, Populous, Call of Duty och Super Soccer till SNES.

Kommentarer

  1. Mycket snygg!
    Vilket program använder du?Sketchbook?

  2. Hej!
    Jag använder Sketchbook på denna. Annars är det lite olika appar. Har gått igenom alla apps som jag brukar använda i Allt om iPhone nr2.

  3. Jepp såg det…kanontips!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.