Gamerscore 50K: Sköldpaddor förstörde (nästan) min gamerscore!

Share This Post


Ynka 25 poäng, så långt är jag ifrån vackra 40 000 i min gamerscore. 39 975 är däremot varken sexigt eller vackert. Lyckligtvis är det betydligt bättre än tidigare i månaden då jag började spela TMNT. Allt började bra med nostalgi från yngre barndomsår då man hackade sig fram på banorna ackompanjerad av det härliga ljudet av ”Achievement Unlocked”. Men så klarade jag av andra banan, vilket fick mig att gnissla tänder.
Skälet var att achievementen var värd 24 poäng. Sådant skapar disharmoni i gamerscoren för mig. Jag kan acceptera en femma eftersom många spel har achievements som slutar på det, Det blir därmed rätt lätt att utradera mindre vackra tal med andra spel. När man får mer ovanliga siffror blir det emellertid inte lika lätt att hitta spel som har ojämna gamerscores. Du blir istället tvungen att spela spelet till det bittra slutet eller lägga av när din poäng slutligen blir jämn. Inget av dem är särskilt tilltalande. Visst, jag brukar försöka klara av spelen, men de som är tråkiga eller för svåra bryr jag mig inte om att fortsätta med. Det finns till och med gränser för mig. Lyckligtvis var TMNT varken tråkigt eller svårt, utan obalansen kunde åtgärdas utan större problem. Men jag kommer kolla mer noggrant på spelens achievement i framtiden, för vem vill egentligen bli fast med en äcklig etta?
Annars har månaden bestått av en massa adrenalinstinn action: Borderlands, Gears of War-spelen och Blood Bowl. Den gemensamma nämnaren har inte varit achievement-jakt, utan snarare party-funktionen i spelet. Att samlas tillsammans en grupp och ösa på mot vedervärdiga fiender under sociala former är något som tilltalat mig allt mer senaste tiden. Det har till och med gått så långt att jag troligen inte kommer kunna ge upp mitt guldkonto på Xbox Live. Vissa spel blir helt enkelt mycket roligare om man är en grupp som spelar tillsammans.

Slutligen, för de som undrade vad som hände med besudlingen av min själ… Det blev aldrig av att inhandla Avatar: The Burning Earth, utan spelbudgeten gick till en rad billigare spel som ska spelas istället. Vi får se hur och när min själ besudlas i framtiden.

Månadens spel

  • TMNT (1000 poäng)
  • Borderlands (280 poäng)
  • The Club (75 poäng)
  • Final Fantasy XIII (60 poäng)
  • Pro Eolution Soccer 6 (60 poäng)
  • BioShock (55 poäng)
  • Blood Bowl (50 poäng)
  • Gears of War 2 (50 poäng)
  • Game Room (10 poäng)
  • Gears of War (10 poäng)

Gamerscore den 30:e april: 39 975 poäng

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...