Super Mario 3DS – en originell blandras

Share This Post


Förutom att vi möjligen spelar Super Mario 3DS på våra egna Nintendo 3DS-maskiner i år så kommer spelet, enligt Kotaku, att finnas på årets E3-mässa i någon form. Och då kallas det tydligen bara för Super Mario. Fast det tar inte slut där. Shigeru Miyamoto passar även på att redan nu på ett snabbt och enkelt sätt förklara hur spelet kommer att vara uppbyggt
Till Edge säger Mr. Nintendo, alltså Miyamoto, att Super Mario till Nintendo 3DS kommer vara som en kombination av Super Mario Galaxy och Super Mario 64, men samtidigt ska det också vara fullständigt originellt. Ett uttalande som Miyamoto själv håller med om att det kan vara lite förvirrande, och hänvisar istället till E3 där vi kan testa själva.
Eller de som kan ta sig dit, i alla fall.
Däremot pushade Shigeru för maskinens 3D-effekter och nyttan av dessa i spel som detta. Han menade exempelvis att plattformar som hänger fritt i luften kan vara svåra att bedöma avstånden till i vanlig 2D, men med 3D blir det jätteenkelt. Det tror jag i och för sig först när jag ser det.
Vidare har det även hintats om att tvättbjörnsdräkten återvänder i någon form. Under årets GDC, Game Developer Conference, visades en logga för spelet där O:et i Super Mario var försett med en skuggad tvättbjörnssvans. Något Miyamoto själv bekräftat, och tillägger att det vi tror kommer hända verkligen kommer att ske. Tvättbjörnsflygning, någon?

Related Posts

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...