Super Mario 3DS – en originell blandras

Share This Post


Förutom att vi möjligen spelar Super Mario 3DS på våra egna Nintendo 3DS-maskiner i år så kommer spelet, enligt Kotaku, att finnas på årets E3-mässa i någon form. Och då kallas det tydligen bara för Super Mario. Fast det tar inte slut där. Shigeru Miyamoto passar även på att redan nu på ett snabbt och enkelt sätt förklara hur spelet kommer att vara uppbyggt
Till Edge säger Mr. Nintendo, alltså Miyamoto, att Super Mario till Nintendo 3DS kommer vara som en kombination av Super Mario Galaxy och Super Mario 64, men samtidigt ska det också vara fullständigt originellt. Ett uttalande som Miyamoto själv håller med om att det kan vara lite förvirrande, och hänvisar istället till E3 där vi kan testa själva.
Eller de som kan ta sig dit, i alla fall.
Däremot pushade Shigeru för maskinens 3D-effekter och nyttan av dessa i spel som detta. Han menade exempelvis att plattformar som hänger fritt i luften kan vara svåra att bedöma avstånden till i vanlig 2D, men med 3D blir det jätteenkelt. Det tror jag i och för sig först när jag ser det.
Vidare har det även hintats om att tvättbjörnsdräkten återvänder i någon form. Under årets GDC, Game Developer Conference, visades en logga för spelet där O:et i Super Mario var försett med en skuggad tvättbjörnssvans. Något Miyamoto själv bekräftat, och tillägger att det vi tror kommer hända verkligen kommer att ske. Tvättbjörnsflygning, någon?

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...