Nutopia

Robert livetwittrar Mass Effect 3

Idag släpptes Mass Effect 3 officiellt här i Sverige. Jag trotsade snöyra bara för att kunna hämta ut min Collector’s Edition av spelet från butiken. Nu kan ni följa mina framsteg i att utforska och rädda galaxen. I den här posten får ni följa mina Twitterinlägg live då jag utforskar spelet ända fram till söndag.
För sakens skull kan det tilläggas att jag spelar en Paragon FemShep Soldier som har hängt med ända från första spelet. Även om spoiler undviks i högsta möjliga mån slinker det igenom någon liten sådan så om du är extremt känsligläs inlägget med detta i åtanken.
Vill du följa mig direkt på Twitter så är det @NateTraveller du letar efter. Lådan nedan visar de 100 (!) senaste tweetsen från just det kontot som handlar om Mass Effect 3. Inget annat alltså!