Arkiv för Twitter

18 december

Värdelösa kartor

Marco Hyyryläinen

Under några år har Twitter-kontot TerribleMaps lagt upp några kartor som inte är så… användbara. Ett konto som är väl värt att följa. Här är några exempel på värdelösa kartor:

25 januari

Twitter släpper en ny tjänst

Jesper Bylund

Twitter lanserade igår Vine, en videodelningsapp som på många sätt påminner on instagram. Fast där man spelar in korta videosnuttar.

Appen bygger på twitters infrastruktur men är inte en del av samma tjänst. Man måste alltså ha ett konto även på Vine. Märkligt nog kommer dock tredjepartsklienter för Twitter, såsom tweetbot, att kunna visa upp och spela in vines… Så det är mer som att Twitter släpper en ny funktion än en tjänst, fast i en egen app, med ett eget konto…

Oavsett så är appen både jättesnygg och väldigt lätt att använda!

18 december

Dagens tweet: Reality check

Thord D. Hedengren


Så var det ja.

12 december

Påvens tweet imponerar föga

Jesper Bylund

Påven har ju börjat twittra:
https://twitter.com/Pontifex/status/278808536404852736
Men alla är inte imponerade:

11 december

Twitter 2012

Jesper Bylund


Twitter har släppt en sammanfattning av 2012, förutom videon finns en hel interaktiv upplevelse både för webben och mobilappen. Så sätt igång och bli nostalgisk över vad som hände på Twitter 2012!

6 december

Twitterrific släpper ny version

Jesper Bylund

Om du använt Twitter en stund har du säkert stött på Twitterrific, en Twitterapp som funnits med sen Twitters begynnerlse. Nu har det blivit dags för en helt ny version som får massor med uppmärksamhet för att det är snyggt och modernt.
Vad tycker ni? Använder ni Twitter?
twitterrific
Finns på AppStore.

5 december

Twitter tappar Instagram

Thord D. Hedengren

Twitter kan inte längre förhandsvisa Instagram-bilder som de vill:

Users are experiencing issues with viewing Instagram photos on Twitter. Issues include cropped images. This is due to Instagram disabling its Twitter cards integration, and as a result, photos are being displayed using a pre-cards experience. So, when users click on Tweets with an Instagram link, photos appear cropped.

Det var väl bara en tidsfråga innan Instagram-integrationen hos Twitter blev begränsad, med tanke på att Facebook köpte fotodelningstjänsten.
(mer…)

4 december

Påven har skaffat Twitter, @Pontifex. Första tweeten skickas den 12 december, så vad kommer hans helighet säga tro?

29 oktober

Dagens tweet: Relevant Twitter-statistik

Thord D. Hedengren

https://twitter.com/orchidpussy/statuses/260675069221679104
Hör ni det, Twenty Feet?

18 oktober

Tweetbot till Mac ute nu

Thord D. Hedengren

Tapbots har släppt Tweetbot till Mac, köps för 149 pix från Mac App Store. De av oss som kört betan (gratis så klart) vet att det här är en stabil app och troligtvis det bästa alternativet för twittrare till OS X i dag.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 6