Hur snart spelar vi på Apple TV?

Share This Post

Ganska snart efter att Apple premiärvisade nya Apple TV (ej aktuell i Sverige ännu) började det spekuleras i huruvida Apple hade några konkreta planer för spelande på apparaten. Den är ju enligt Apple en dedikerad mediahub med vilken användaren strömmar film och bilder till TV:n, men varför skulle man inte kunna integrera spelande också? Det är kanske på väg att hända, för nu har envetna personer upptäckt kod i iOS 4.3-betan som kan härleda till planer på spelande via Apple TV.
Det är ett antal rader kod som på något sätt härleder till en typ av kontroll, poänglistor och sätt att planera spelande som i möjligt flerspelarläge. Vidare finns det också kodslingor som pekar på ett slags affär, som App Store eller iTunes. Dock får man anta att det i så fall handlar om strömning av spel med tanke på Apple TV:s obefintliga lagringsutrymme.
Inget av detta bekräftar ju förvisso någonting, men det ställer ju saker och ting lite på sin kant. Varför skulle dessa kodlängder över huvud taget finnas med om de var betydelselösa? Ryktesmaskinen lär ju inte direkt sakta ned efter detta, men däremot får vi nog i sedvanliga ordning vänta ett bra tag till innan Apple yppar något officiellt. Och när tusan tänker de inkorporera Sverige i sina planer, om de nu har några sådana?!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...