Hur snart spelar vi på Apple TV?

Share This Post

Ganska snart efter att Apple premiärvisade nya Apple TV (ej aktuell i Sverige ännu) började det spekuleras i huruvida Apple hade några konkreta planer för spelande på apparaten. Den är ju enligt Apple en dedikerad mediahub med vilken användaren strömmar film och bilder till TV:n, men varför skulle man inte kunna integrera spelande också? Det är kanske på väg att hända, för nu har envetna personer upptäckt kod i iOS 4.3-betan som kan härleda till planer på spelande via Apple TV.
Det är ett antal rader kod som på något sätt härleder till en typ av kontroll, poänglistor och sätt att planera spelande som i möjligt flerspelarläge. Vidare finns det också kodslingor som pekar på ett slags affär, som App Store eller iTunes. Dock får man anta att det i så fall handlar om strömning av spel med tanke på Apple TV:s obefintliga lagringsutrymme.
Inget av detta bekräftar ju förvisso någonting, men det ställer ju saker och ting lite på sin kant. Varför skulle dessa kodlängder över huvud taget finnas med om de var betydelselösa? Ryktesmaskinen lär ju inte direkt sakta ned efter detta, men däremot får vi nog i sedvanliga ordning vänta ett bra tag till innan Apple yppar något officiellt. Och när tusan tänker de inkorporera Sverige i sina planer, om de nu har några sådana?!

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...