Mer Mac App Store: Twitteriffic, NewsRack, MarsEdit och OmmWriter

Share This Post

Apropå att Sparrow nu finns på Mac App Store så tog jag en snabbtitt på vad mer som dykt upp den senaste tiden. En hel del av mina favoriter verkar ha nått Apples butik, så nu saknar jag verkligen möjligheten att flytta mina licenser dit.

Ovan ser du Twitteriffic, som kostar 75 kr på Mac App Store och förstås är en Twitter-klient. Jag är lite sugen på att testa den här (nya) versionen eftersom Twitters egna klient bråkar med Spaces. Det bär dock emot, jag tror jag äger en licens nämligen.

Det här är NewsRack, en populär RSS-läsare till iPhone och iPad, som nu även finns till Macen. Intressant i väntan på att Reeder ska bli klar. Prislappen är 49 kr.

OmmWriter Dana II, eller bara OmmWriter, är betalversionen (38 kr) av skrivprogrammet OmmWriter. Vill du testa utan att betala så kniper du förstås programmet från hemsidan istället.

MarsEdit är en bloggredigerare som varit med ett bra tag. Back in the day så skrev jag alla bloggposter i den här, men de senaste åren har det blivit webbgränssnittet. Prislappen är hög, 299 kr, så vill du testa först kör du förstås trialversionen.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...