Gameloft släpper nytt MMO

Share This Post


Stora onlinerollspel är fortfarande en relativt outforskad genre på App Store. Det finns några få, där ett av de mest kända är Pocket Legends, men nu har tiden kommit för något större och snyggare. Gameloft har precis släppt Order & Chaos Online vilket ska vara ett riktigt stort och seriöst onlinerollspel med tusentals föremål och färdigheter, fyra olika raser, ambitiös 3D-grafik och faktiskt även månadsbetalning likt de större spelen till PC och Mac.
Inte för att det sistnämda är något positivt i sig, men här handlar det om sju kronor per månad istället för ~130 kr som vi är vana med idag. Man kan även köpa ett halvårsabonnemang för 22 kronor, och det får väl ses som hyfsat billigt ändå.
Spelet har hittills fått väldigt fin kritik från spelare runt om i världen, och Mapple återkommer med intryck när vi själva hunnit sätta oss in i spelet om ett litet tag. Tilläggas bör dock, för den som undrar, att spelet i nuläget endast stöder onlinespel via wifi. Det går alltså inte att spela via 3G på resande fot. Tyvärr.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...