Arkiv för Gameloft

Att lira på iPhone/iPad är kul, men kontrollen kan vara urusel. Särskilt i traditionella spel. Spelbloggen skriver lite om Gamelofts kontroll som ska råda bot på det, men som bara stöder fem(!) spel. Ännu.

The Dark Knight Rises ser bra ut till mobilen

Thord D. Hedengren

Det är onekligen nya tider för spelbranschen, kolla bara den här trailern för kommande, och ta ett djupt andetag nu, The Dark Knight Rises: The Mobile Game från Gameloft. Spelet kommer i sommar till iOS och Android.

Gameloft rear spel idag

Malin Jonsson

Gameloft kör med spelrea idag för de som inte vill fira alla hjärtans dag med rosa gelehjärtan och krusiduller. Idag kostar samtliga Android HD-spel 9 kr och här är listan på de spel till iPhone, iPad och Mac som bara kostar 7 kr idag.

Dag 4 med PS Vita: Dungeon Hunter: Alliance

Rickard Olsson


Igår testade vi Virtua Tennis 4 till PS Vita, idag fortsätter vi med Gamelofts Dungeon Hunter: Alliance, eller Dark Quest: Alliance vilket spelet går under här borta i Japan. Enkel hack & slash i budgetutförande, hur väl gör sig det på Sonys nya bärbara lyxmaskin? (mer…)

Gameloft förstör Dungeon Hunter 3

Rickard Olsson


Gamelofts Dungeon Hunter-serie är något jag alltid gillat. Visst, första spelet var väl knappast tekniskt fulländat på något vis, men Dungeon Hunter 2 visade prov på vilja och ambition från Gameloft, därför skulle tredje delen bli bättre än båda de första spelen tillsammans. Det ser ut som vi kan glömma det. (mer…)

Gameloft har bestämt sig för att ge bort fyra iPhone-spel, som i att de blir gratis för alltid utan in-app-köp och grejor. Det rör sig förstås om äldre spel som antagligen inte säljer så bra längre, men trevligt drag ändå. Först ut är Real Tennis.

Dungeon Hunter: Alliance till Mac, men det är inte den stora nyheten

Thord D. Hedengren

Gameloft har släppt Dungeon Hunter: Alliance på Mac App Store. Det är en version av det väl mottagna PlayStation 3-spelet med samma namn, som släpptes via PlayStation Network för ett tag sedan. Flera spelare kan hacka sig genom grottorna tillsammans online i den här Diablo-klonen.
109 kr kostar spelet, troligen värt det, men det är inte den stora nyheten som sagt. (mer…)

Tintin till iPad? Självklart

Rickard Olsson


Tintin är som bekant på tapeten igen med den nya animerade filmen om enhörningens hemlighet. Paramount Pictures är så klart, och som vanligt, inte sena med att kapitalisera på fenomenet och låter Gameloft utveckla The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn – The Game.
THEre har ni det. (mer…)

Modern Combat 3 – precis som förväntat

Rickard Olsson


Gameloft är kända för två saker. De släpper mängder med skamlösa kopior av kända spel på App Store, men de gör det inte sällan på ett bra sätt. Modern Combat 3: Fallen Nation är inte bara till namnet likt Modern Warfare, för med del tre i Gamelofts egen krigssaga tas kriget inte helt oväntat till hemmaplan, bland annat. (mer…)

Så här tungt är kommande 9mm

Thord D. Hedengren

Gameloft har i vanlig ordning kikat på framgångsrika koncept. Den här gången är det GTA som fått sig en klon till iPhone och iPad. Kommer snart, sägs det.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2