Nutopia

E3: Xbox 360 med ny design (uppdaterad)

Den nya Xbox 360-modellen har 250 GB hårddisk och inbyggd wifi, ganska mycket vad vi redan visste alltså. Dessutom ska den vara ”whisper quiet” vilket låter lovande, slut på hörselskydd när 360:n drar igång alltså. I USA släpps den redan i veckan, om den rullar ut i Europa lika snabbt återstår dock att se.
Microsoft passade även på att muta alla journalister på plats på företagets presskonferens – de fick nämligen varsitt exemplar av den nya modellen. Grattis.
Priset? I USA är det samma som den föregående modellen, $299 (2 350 kr), så gissningvis blir det ingen skillnad här heller. Dessutom sänker man priset på nuvarande konsolerna, vilket betyder att ditt gamla surrmonster plötsligt blev betydligt mindre värd.
Fler skillnader? Jo, din nya Xbox 360 gör att din kommande Kinect inte behöver någon strömadapter, vilket du måste ha om du kör den till din gamla 360. ”Redo för framtiden” har upprepats en hel del runt presskonferensen. Det är kanske att ta i, men troligtvis ett bättre val för 360-spelare.
Så ska du uppgradera till den nya Xbox 360-modellen?