E3: Du missade väl inte godbitarna?

Share This Post

Det är ju förstås dömt att misslyckas, men här är någon form av sammanfattning av det största, hetaste och mest läsvärda från E3. En inkomplett lista med länkar som tar av de 224 poster (den här inkluderad) som berör E3 år 2010. Det är med andra ord det här du ska läsa in dig på om du inte orkade med informationsflödet under mässan.
Vi sätter även punkt för vår E3-bevakning med den här posten, även om det säkert lyser igenom ett och annat från mässgolvet i svallvågorna de kommande veckorna. Det brukar bli så.
Då kör vi, godbitarna från E3 2010 – här är de!

Presskonferenserna

De stora spelaktörerna höll som vanligt hov med mer eller mindre påkostade presskonferenser. Det var där de riktigt stora tunga bomberna släpptes, och självfallet har vi skrivit några ord om dem.

Spelen

Ja, spelen… Det visades abnormt många spel, och långt ifrån alla är förstås intressanta. Är det något speciellt du är ute efter så söker du så klart efter det – här nedan följer i alla fall en lista på lir som stod ut lite extra, av någon anledning. Vi har kapat hårt i den, och har vi missat något så hojta för all del i kommentarerna, gärna med motivering.

Dagboken

Nyfiken på hur det är att vara på E3? Vi har lösningen på det med, via LEVELs redaktör Thomas Wiborgh som skrivit dagbok under sin vistelse på spelmässan. Hela härligheten, med sköna bilder och allt, kan beskådas här. Missa inte.

Det var allt från E3 2010. Hundratals poster senare så är vi rätt nöjda med vår täckning. Nästa år blir vi ännu bättre!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...