Nutopia

Nästa Alan Wake bekräftat digitalt


Nästa Alan Wake-spel, även det utvecklat av finska Remedy, kommer att släppas digitalt via Xbox Live Marketplace. Att spelet, som det ser ut nu, endast kommer finnas tillgängligt för nedladdning och inte på skiva i butik är dock inte som ska oroa fansen, enligt Remedys community-chef Peter Papadopoulos. Papadopoulos säger att spelet är strukturerat som ett fullprisspel, komplett med en ”imponerande” story som expanderar händelserna i det första spelet på några intressanta sätt, och ger oss sin bekräftelse på att allt är frid och fröjd.

Jag gillade verkligen spelet, så jag är säker att ni alla också kommer göra det!

Betryggande!
Det återstår dock att se ifall spelet får undertiteln Night Springs som det ryktades om för ett tag sedan, något som också var namnet på den TV-serie som pågick i spelet. Det nya Alan Wake, som alltså inte är Alan Wake 2(?!), ska utannonseras officiellt den 10 december, men de första bilderna på spelet förväntas redan idag, och om de kommer lär de spridas som en löpeld över nätet.
UPPDATERAT: Här är nya Alan Wake.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.