Arkiv för Night Springs

Det nya Alan Wake-spelet som ska premiärvisas i morgon på Spike Video Game Awards är fortfarande namnlöst. Många trodde på undertiteln Night Springs, men nu har det tyska bedömningsorganet USK listat ett spel som heter Alan Wake’s American Nightmare. Så är detta vad som väntar i morgon?

Nya Alan Wake i princip Alan Wake 2

Rickard Olsson


Det kommer ett nytt, nedladdningsbart Alan Wake till Xbox 360, och ryktet säger att det får undertiteln Night Springs. Vi vet inte än, men det har däremot konstant varit ett tjat om att detta inte är Alan Wake 2, utan något annat. Vad vet vi inte heller, men enligt GameTrailers programledare Geoff Keighley så är detta i princip Alan Wake 2. (mer…)

Här är nya Alan Wake

Rickard Olsson

Igår skrev vi om hur nästa Alan Wake-spel går 100% digitalt, då hintade vi även om att den första bilden från det nya spelet skulle dyka upp samma dag, och så blev det. Skåda nya Alan Wake, och visst står det Night Springs på skylten där bakom. Spännande värre. Men är inte halsen hans lite väl lång? Officiell utannonsering sker den 10 december.

Via Gameinformer.

Nästa Alan Wake bekräftat digitalt

Rickard Olsson


Nästa Alan Wake-spel, även det utvecklat av finska Remedy, kommer att släppas digitalt via Xbox Live Marketplace. Att spelet, som det ser ut nu, endast kommer finnas tillgängligt för nedladdning och inte på skiva i butik är dock inte som ska oroa fansen, enligt Remedys community-chef Peter Papadopoulos. Papadopoulos säger att spelet är strukturerat som ett fullprisspel, komplett med en ”imponerande” story som expanderar händelserna i det första spelet på några intressanta sätt, och ger oss sin bekräftelse på att allt är frid och fröjd. (mer…)