Vi jämför MAG:s omslag för Europa och USA

Share This Post


Nu är det inte långt kvar till den 27 januari, dagen då PlayStation 3-exklusiva MAG släpps för blodtörstande europeiska spelare. Ja, förutom stackarna i England då, som får vänta ytterligare två dagar. Men vem bryr sig. Hur som helst, omslag är alltid kul, och inte alltför osällan är de europeiska annorlunda gentemot de amerikanska varianterna. Hur är det i MAG:s fall?

Det europeiska fodralet ställer till synes upp med S.V.E.R.. Klassisk närbild och lite intensiva explosioner och machosoldater nertill. Ett väl beprövat koncept, men faktiskt ganska trist. Här hade man ju trots allt kunnat vara lite lekful och fyllt omslaget med just 256 spelare. Det hade varit något. Jag är kanske inte helt rätt målgrupp för motivet dock. Vidare till det amerikanska då…

En väldigt snarlik variant, med skillnaden att det är högteknologiska Raven som denna gång ställer upp och poserar. Samma layout, samma idé och samma trista resultat. Kanske att det gör sig en aning bättre eftersom huvudkaraktären inte stirrar rakt på den som håller i fodralet, men sedan kör de ner designen i skiten igen med stridsplanet som kommer inflygandes från vänster, följt av en klassisk jetstråle. Detalj möjligtvis, men jag kan inte låta bli att tycka att det är så grymt mycket amerikansk 80-talsaction över det hela. Sedan känns ju vapnet längst ned snudd på underkänt inklippt.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...