Nutopia

Välkommen till Nutopia, redux

Nutopia går ur betaVad hände här? Värst vad gult det blev! Vi vet, och vi gillar det. Nutopia är, likt så många sajter vi gjort tidigare, en konstant lekstuga. Sajten du såg för en liten stund sedan (förevigad i en skärmdump sist i den här posten) var vår betaversion. Vi fick vackert köra den lite längre än planerat, men nu blickar vi framåt.
Så vad är Nutopia? Det torde vara ganska tydligt vid det här laget, men vi har skrivit mer om det här, och välkomstposten är fortfarande läsvärd. Men bäst av allt är förstås om du djupdyker i sajten och läser vad vi skrivit sedan lanseringen – det är ändå mer talande än vilken floskel som helst. Arkivet kan vara en genväg, men i sann blogganda kan du förstås bläddra sida för sida om du föredrar det.
Saker kan ha gått sönder i designbytet, sådant händer. Därför hoppas vi att du berättar om du ser något tokigt – kommentarsfältet är alltid öppet (förutom när vi stänger det), så använd det gärna. Vi hoppas också att du tar en titt på sajten i din iPhone/Android eller iPad/surfplatta – den beter sig nämligen ganska väl där med. Vem sade att man inte skulle kunna få allt underbart på bussen? Det var inte vi i alla fall!
Bakom Nutopia står precis samma gäng som tidigare, men designen kommer från Odd Alice (följ på Twitter) där härligt underbart begåvade Alexander Danling har hjälpt oss hitta fram till en alldeles egen form. Vi gillar den!
Och med det önskar vi trevlig fredagskväll. Vi kör på som vanligt, med allt som är underbart.
Slutligen, så här såg Nutopia ut minuterna innan vi slog om till vad du ser nu.

Thord D. Hedengren

Spelveteran som tidigare startat såväl TVspel.nu som Kong och Spelbloggen. Numera författare, journalist, entreprenör, och VD på webbyrå - bland mycket annat!

Kommentarer

2 svar till “Välkommen till Nutopia, redux”

  1. manga skriver:

    Sidmenyn ser fräsch ut. Den gula bakgrunden vet jag inte vad jag tycker. Känns som att ni tog den färgen jag hatade med förra versionen och använder den desto mera XD
    Men om jag hinner vänja mig vid den så kanske det kan funka.

  2. Johan Hedberg skriver:

    Det är inte bara modigt att go for gult – det är också väldigt fint 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.