Nutopia

Just det ja, välkommen till Nutopia!

Välkommen till Nutopia, vår uppföljare till Spelbloggen och Mapple, samt egentligen hela det tänkta nätverket. Vi kom fram till att allt egentligen bara var kul och intressanta saker som borde intressera alla, så vi gjorde som vi brukar: skott från höften – PANG! – och här är vi nu.
Nästa vecka skickar vi ut det ett så kallat pressmeddelande, mest för att informera alla PR-typer om att det ska stå nytt namn på mutpaketen, för vem läser väl sådant?
Nutopia är i beta. Det betyder att den kanske beter sig illa för dig. Då får du gärna säga till i kommentarerna. Så länge så fortsätter vi publicera sådant vi tycker är kul, intressant och speciellt bra för just dig. Och gillar du inte allt, synd – använd taggarna högst upp för att sortera. Mer om Nutopia här.
Nu kör vi!

Pressmeddelandet

PRESSMEDDELANDE
Fritt för publicering
NUTOPIA – EN WEBBPLATS OM ALLTING UNDERBART
Nutopia – https://nutopia.se – är en ny webbplats om allting som är underbart, intressant, konstigt och underhållande. Det betyder att det blir text och bild om en väldig massa saker, från tv-spel och Apple-prylar, till streetart och böcker.
Bakom Nutopia står samma trio som tidigare gjort Spelbloggen och Mapple, båda nu en del av den nya webbplatsen.
”Nutopia är en smältdegel av allt möjligt som vi tycker är kul att skriva om, och förhoppningsvis ska ni tycka det är kul att läsa”, säger Thord Daniel Hedengren.
”Nutopia ger oss den frihet som vi har haft på Spelbloggen och Mapple, utan att begränsa oss till några ämnen. Det kommer bli kaos – ett roligt, intressant och givande kaos för oss och för läsarna”, säger Malin Jonsson.
”Äntligen! Charlie Sheens bravader hade inte fungerat på Spelbloggen”, konstaterar Rickard Olsson.
Idag, tisdagen den 11 oktober, lanseras betaversionen av Nutopia. Webbplatsen är byggd med modern teknik och öppen källkod, och fungerar lika bra på din iPhone som din dator.
Se själv på https://nutopia.se
För mer information, kontakta [email protected] samt läs mer på https://nutopia.se/om.
Nutopia publiceras av Cylinder Labs AB.

Kommentarer

6 svar till “Just det ja, välkommen till Nutopia!”

 1. manga skriver:

  En enkel fråga: Kommer Nutopia överta allting från Spelbloggen och Mapple?
  Så att istället för att besöka Spelbloggen kommer vi att slussas hit?

  • Japp. Redan nu ligger allt längre Spelbloggen-material (dvs. alla artiklar, recensioner, reportage, krönikor, men inte notiser, bilder och videor) samt Mapple-material (det lite längre) här, inklusive kommentarer.
   Besök på spelbloggen.se och mapple.se kommer skicka vidare hit automatiskt i nästa vecka.

   • Henrik skriver:

    Synd. Gillade Spelbloggen. Men ser även att detta är en vidareutveckling av det. Det blir båda intressant och inte att följa.
    Intressant för att se hur vrickade inlägg ni kommer skriva. Inte intressant då jag inte är speciellt förtjust i Disqus som kommenteringssystem.
    Det funkar visst, men då jag har en disqus profil som endast är till min engelska blogg som dessutom ligger i dvala så vill jag kunna skriva ut andra adresser och namn på ”vem” som kommenterar.
    Så om inte disqus gjort stora ändringar i sina system så är det bara tråkigt att kommentera 🙁 Småsinnigt jag vet men så är det bara just nu för mig. Får hoppas att jag kommer över denna fas inom kort.

 2. […] Spelbloggen och Mapple blir Nutopia. Mer senare. Gillar du vad du läser här? Du kan stödja mitt skrivande genom att dela med dig till andra. Det går även bra att flattra nedan. Spelbloggen och Mapple blir Nutopia. Mer senare. Tweet (function(d){ var js, id = 'facebook-jssdk'; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement('script'); js.id = id; js.async = true; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=218861188171083&xfbml=1"; d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(js); }(document)); /* […]

 3. […] blogg vid namn Nutopia. I all stress och press har jag helt enkelt inte hunnit göra mycket mer än välkomna besökarna till Nutopia – fortfarande en aktuell post – och snabblänka sajten härifrån. Den förtjänar […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.