Nutopia

Just det ja, välkommen till Nutopia!

Välkommen till Nutopia, vår uppföljare till Spelbloggen och Mapple, samt egentligen hela det tänkta nätverket. Vi kom fram till att allt egentligen bara var kul och intressanta saker som borde intressera alla, så vi gjorde som vi brukar: skott från höften – PANG! – och här är vi nu.
Nästa vecka skickar vi ut det ett så kallat pressmeddelande, mest för att informera alla PR-typer om att det ska stå nytt namn på mutpaketen, för vem läser väl sådant?
Nutopia är i beta. Det betyder att den kanske beter sig illa för dig. Då får du gärna säga till i kommentarerna. Så länge så fortsätter vi publicera sådant vi tycker är kul, intressant och speciellt bra för just dig. Och gillar du inte allt, synd – använd taggarna högst upp för att sortera. Mer om Nutopia här.
Nu kör vi!

Pressmeddelandet

PRESSMEDDELANDE
Fritt för publicering
NUTOPIA – EN WEBBPLATS OM ALLTING UNDERBART
Nutopia – http://nutopia.se – är en ny webbplats om allting som är underbart, intressant, konstigt och underhållande. Det betyder att det blir text och bild om en väldig massa saker, från tv-spel och Apple-prylar, till streetart och böcker.
Bakom Nutopia står samma trio som tidigare gjort Spelbloggen och Mapple, båda nu en del av den nya webbplatsen.
”Nutopia är en smältdegel av allt möjligt som vi tycker är kul att skriva om, och förhoppningsvis ska ni tycka det är kul att läsa”, säger Thord Daniel Hedengren.
”Nutopia ger oss den frihet som vi har haft på Spelbloggen och Mapple, utan att begränsa oss till några ämnen. Det kommer bli kaos – ett roligt, intressant och givande kaos för oss och för läsarna”, säger Malin Jonsson.
”Äntligen! Charlie Sheens bravader hade inte fungerat på Spelbloggen”, konstaterar Rickard Olsson.
Idag, tisdagen den 11 oktober, lanseras betaversionen av Nutopia. Webbplatsen är byggd med modern teknik och öppen källkod, och fungerar lika bra på din iPhone som din dator.
Se själv på http://nutopia.se
För mer information, kontakta [email protected] samt läs mer på http://nutopia.se/om.
Nutopia publiceras av Cylinder Labs AB.