Arkiv för beta

26 mars

3

Phantasy Star Online 2 gratis att spela, släpps till iOS

Rickard Olsson


Segas satsning på Phantasy Star fortsätter. Phantasy Star Online 2 är på gång, och det till inte mindre än tre format, samtliga varianter med olika utgivningsdatum. PC-versionen kommer någon gång under början av sommaren i år. Det blir gratis att ladda ned och spela, men vissa saker i spelet kostar så klart pengar vilket också kommer att utgöra Segas huvudsakliga inkomstskälla. En stängd beta planeras till slutet av april.
PC-versionen kommer dock inte ensam. PS Vita är det andra formatet som Sega väljer att satsa på. Det trevliga här är att Vita-ägare och PC-spelare ska kunna spela ihop samtidigt, men det dröjer då Vita-versionen släpps först våren 2013. (mer…)

7 mars

Kvällsnöje

Thord D. Hedengren

1 november

Raccoon City i beta nästa år

Rickard Olsson

Det lagbaserade skjutarspelet Resident Evil: Operation Raccoon City kommer först och främst i beta. Enligt VG247 har spelets producent, Mike Jones, sagt att den kommer ”tidigt nästa år”. Så våren 2012?

15 oktober

6

Just det ja, välkommen till Nutopia!

Thord D. Hedengren

Välkommen till Nutopia, vår uppföljare till Spelbloggen och Mapple, samt egentligen hela det tänkta nätverket. Vi kom fram till att allt egentligen bara var kul och intressanta saker som borde intressera alla, så vi gjorde som vi brukar: skott från höften – PANG! – och här är vi nu.
Nästa vecka skickar vi ut det ett så kallat pressmeddelande, mest för att informera alla PR-typer om att det ska stå nytt namn på mutpaketen, för vem läser väl sådant? (mer…)

14 juni

Wizardry kommer tillbaka som MMO

Thord D. Hedengren


Spelserien Wizardry gör comeback, och det i MMO-form. Japanska Gamepot utvecklar och faktum är att man har kommit så pass långt att spelet börjar betatestas senare i juni. Fast bara i Japan än så länge, västvärlden får vänta tills nästa år innan spelet får en engelskspråkig lansering. (mer…)

19 maj

2

Kul statistik om Gears of War 3-betan

Rickard Olsson


Gears of War 3 må vara slut för den här gången, men spelet kommer så klart tillbaka i september igen då det släpps på riktigt. Betan som nyligen avslutades pågick under ca fyra veckor, och nu har det sammanställts fruktansvärt onödig men ändå väldigt kul statistik om vad som egentligen hände. (mer…)

11 maj

Så bra är Gears of War 3 – del 2

Rickard Olsson


I den andra och avslutande delen i vår Gears of War 3 beta-special tänkte jag prata lite mer om de olika spellägena som introduceras här, och hur bra respektive dåligt de fungerar. För annorlunda blir det när Epic skriver om reglerna för såväl Warzone, Submission och Annex. (mer…)

3 maj

Så bra är Gears of War 3 – del 1

Rickard Olsson


Gears of War 3 har nu varit spelbart ett par veckor, och tiotusentals spelare världen över har köttat varandra sönder och samman dygnet runt i Epics fortsättning på det ultimata universumet. Men hur bra är betan egentligen? Det är det vi ska ta reda på nu. Men en sak är säker, detta är inget Gears of War 2. (mer…)

25 april

Gears of War 3 i full gång

Rickard Olsson


Som en liten heads up påminner Spelbloggen om att den halvöppna betan för Gears of War 3 har dragit igång idag, den 25 april. De som köpte Bulletstorm Epic Edition har redan harvat runt i en vecka, men för alla andra som endast suttit med förbokningskoder är det numera fritt fram att tanka ned resterande del av betan och börja spela. Och snabbt går det. Var beredda på en rejäl tempohöjning från Gears of War 2. Vi ses på slagfältet, oavsett sida?!
/Major Gnarl

2 februari

4

Sista Sparrow-betan?

Thord D. Hedengren


Utmärkta e-postklienten Sparrow rullar just nu ut i beta 7.2. Det kan mycket väl bli den sista, klienten – som bara fungerar med Gmail och Google Apps än så länge – är stabil och tjusig. När 1.0 släpps blir det lansering i Mac App Store, annonsfinansierat och gratis vad det verkar, med möjlighet att köpa bort annonserna. Faktum är att det är annonser i betan med, men du kan stänga av dem om du vill.
Testa Sparrow-betan här.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2