Vad vi kanske kommer få se i iPad 2

Share This Post


Ryktesmaskinen går självfallet på högvarv just nu angående iPad 2 som sägs landa i butik någonstans i världen under våren/försommaren 2011. Men vad är det då för nyheter vi kommer, eller kanske kommer, att få se?
Först upp är kameran. Ett självklart verktyg som många trodde skulle vara med redan från början, men inte då. Apple pushar ju FaceTime ganska hårt och att de ännu en gång skulle utesluta kamera i iPad känns inte särskilt troligt. Ryktet säger att iPad 2 får kamera på båda sidor, något som låter rimligt även om baksidan kan vara en aning tveksam.
Nästa rykte talar om kolfiberpaneler och tunnare glas i nya iPad, något som skulle resultera i lägre vikt. Man kommer också att anamma Retina-teknologin vilket höjer både skärpa och färger ytterligare ett snäpp. Så bättre skärm i en lättare maskin?
Ett 3-axlat gyroskop känns väl inte direkt som ett oväntat och överraskande rykte, det är något vi med allra största sannolikhet kommer att få se. Bättre och mer precis kontroll över framför allt spel kan man tro, fast tekniken väntar väl fortfarande med att få skina på iPhone. Vi har klarat oss bra hittills.
Sist men inte minst pratas det om en möjlig USB-port. Detta är det klart mest intressanta vilket skulle göra att maskinen inte blir lika låst som tidigare, men frågan är hur sugna Apple är på att implementera ett filhanteringssystem?!
Skulle allt detta bli verklighet (det mesta ser ju allt annat än orimligt ut, frånsett USB) kan Apple lugnt räkna med inte bara nya kunder, utan även en hel del befintliga iPad-ägare som väntar på att få byta upp sig. Samtidigt skulle jag vilja att de skrotar 16 GB-modellen helt och hållet och erbjuder 32 GB till samma pris istället. Något jag däremot inte tror på själv, tyvärr.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...