Torchlight som onlinerollspel kan bli gratis att spela tack vare World of Warcraft?

Share This Post


Utvecklarstudion Runic Games har ännu inte slagit klubban i bordet gällande det kommande Torchlight-onlinerollspelet, men får man så lagom fritt tolka Max Schaefers ord, studions hövdning, är det lätt att tro att det inte kommer kosta särskilt många kronor – om några alls.
Schaefer menar här att det idag inte går att skapa ett onlinerollspel utan att ta World of Warcraft i beaktning. Det spelet är, som han själv säger det, elefanten i varje rum i varje MMO-utvecklarstudio. Han fortsätter sedan med antagandet att använda sig av olika abonnemangstyper blir svårt eftersom varje spelare som idag betalar för onlinerollspel betalar för World of Warcraft.
Bra tänkt, det gäller nog att hitta nya vägar för att nå en större publik idag. Torchlight-onlinerollspelet har ännu inte fått något datum, och det blir inte bättre när Schaefer sedan säger att Runic Games är stora fans av Blizzards andra gigant, Diablo III, och de själva kommer haffa spelet redan första dagen vilket kan komma att påverka deras egen utveckling av Torchlight 2 och onlinespelet. Men det är så klart något han säger med glimten i ögat, om nu någon trodde något annat.

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...