Tehra: Dark Warrior – barbakad brud

Share This Post

Tehra: Dark WarriorNaturligtvis anade jag oråd när jag såg bilderna på Tehra, huvudperson i spelet som bär hennes namn. Hon är lättklädd, springer omkring i en bikinistass lik den man finner i en mängd stereotypa fantasyspel (eller koreanska onlinelir för den delen), och viftar med ett stort svärd. Jag ska inte påstå att den här typen av tits n’ ass påverkar mig nämnvärt, annat än får mig att sucka tungt, men här känns det ovanligt tröttsamt.
På sätt och vis verkade Tehra: Dark Warrior lovande. Spelet är nämligen tämligen snyggt med fullt fungerande 3D-motor och hyfsat välanimerade karaktärer. Det enda som sticker i ögonen rent visuellt är de sparsmakade miljöerna, som dessutom återanvänds ganska friskt. Och så har vi så klart Tehra själv, vars rumpa vi får se en hel del av när hon springer omkring. Dessvärre verkar det som om hon har matsmältningsproblem – löpsteget ser nämligen aningen skitnödigt ut. Kort sagt kan man säga att spelet imponerar visuellt, även om designen lämnar en hel del att önska. Men Kapaciteten finns där.

Dessvärre är själva spelet tråkigt och upprepande. Hacka och slasha dig genom bana efter bana, hitta nycklar och förstör artefakter för att komma vidare. Det är så simpelt och repetitivt att man tröttnar fort. Oprecis kontroll – vi möts återigen med den tveksamma styrkors-och-knappar-på-skärmen-lösningen – gör inte det hela ett dugg bättre. Nej, Tehra: Dark Warrior är inte Diablo-alternativet du letat efter, det är inte AppStores Baldur’s Gate: Dark Alliance, och det är inte heller ett bra spel. Faktum är att jag råder dig att kika på gamla Dungeon Hunter istället, för det här är helt enkelt inte bra.
Betyg: 1 av 5

TDH testade version 1.11 • Köp från AppStore

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...