Final Fantasy XIII tolkat på iPhone

Share This Post


Varje månad tolkar Magnus Sjöberg ett spel här på Spelbloggen – genom att måla på sin iPhone. Först ut är Final Fantasy XIII.
Så här säger Magnus själv om bilden:

Det var nytt för mig att kliva in i mangaträsket, för stilen på Final Fantasy-karaktärerna är ju väldigt manga. Ett problem var att sätta dem och jag fick lov att spendera några minuter för research vilket jag nästan aldrig gör när jag ritar/målar på min iPhone. Försökte ändå göra bilden lite i min stil och jag gjorde den i flera lager vilket heller inte är min vanliga rutin. Jag använde Sketch Book från Autodesk vilket jag gillar mer och mer, det är nog min favoritapp.

Och här är bilden:

För att använda bilden som bakgrund på din iPhone, spara ner den (genom att hålla fingret på den och välja spara) och gå till Bilder. Tryck sedan en gång på den för att få upp menyvalen, tryck på skicka till-ikonen nere till vänster och välj att använda den som bakgrund där. Klart!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...