Final Fantasy XIII tolkat på iPhone

Share This Post


Varje månad tolkar Magnus Sjöberg ett spel här på Spelbloggen – genom att måla på sin iPhone. Först ut är Final Fantasy XIII.
Så här säger Magnus själv om bilden:

Det var nytt för mig att kliva in i mangaträsket, för stilen på Final Fantasy-karaktärerna är ju väldigt manga. Ett problem var att sätta dem och jag fick lov att spendera några minuter för research vilket jag nästan aldrig gör när jag ritar/målar på min iPhone. Försökte ändå göra bilden lite i min stil och jag gjorde den i flera lager vilket heller inte är min vanliga rutin. Jag använde Sketch Book från Autodesk vilket jag gillar mer och mer, det är nog min favoritapp.

Och här är bilden:

För att använda bilden som bakgrund på din iPhone, spara ner den (genom att hålla fingret på den och välja spara) och gå till Bilder. Tryck sedan en gång på den för att få upp menyvalen, tryck på skicka till-ikonen nere till vänster och välj att använda den som bakgrund där. Klart!

Related Posts

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...

Audacity för Windows

Om du är en fena på ljudredigering vet du...

Spelplattformen Steam

Steam är en spelplattform online som utvecklats av Valve...

7-Zip för Windows

7-Zip är ett av de mest populära komprimerings- och...

VLC Media Player for Windows

VLC Media Player är en mångsidig och kraftfull mediaspelare...