Nutopia

Final Fantasy XIII tolkat på iPhone


Varje månad tolkar Magnus Sjöberg ett spel här på Spelbloggen – genom att måla på sin iPhone. Först ut är Final Fantasy XIII.
Så här säger Magnus själv om bilden:

Det var nytt för mig att kliva in i mangaträsket, för stilen på Final Fantasy-karaktärerna är ju väldigt manga. Ett problem var att sätta dem och jag fick lov att spendera några minuter för research vilket jag nästan aldrig gör när jag ritar/målar på min iPhone. Försökte ändå göra bilden lite i min stil och jag gjorde den i flera lager vilket heller inte är min vanliga rutin. Jag använde Sketch Book från Autodesk vilket jag gillar mer och mer, det är nog min favoritapp.

Och här är bilden:

För att använda bilden som bakgrund på din iPhone, spara ner den (genom att hålla fingret på den och välja spara) och gå till Bilder. Tryck sedan en gång på den för att få upp menyvalen, tryck på skicka till-ikonen nere till vänster och välj att använda den som bakgrund där. Klart!