Arkiv för trailers

Experimentell film med Oats Studios

Rickard Olsson


Inte helt säker på att jag hänger med, men trailern för Oats Studios ”Volume 1” ser minst sagt intressant ut. Weird shit, som de själva säger.
 

Pacific Rim Trailer – Robotar och Monster

Jesper Bylund

En storslagen monster-rulle regisserad av Guillermo del Toro. Bra skådisar och märkligt nog gör GLaDOS en instickare.

Silent Hill: Revelation i 3D

Rickard Olsson

Mer Silent Hill, denna gång på vita duken i form av Silent Hill: Revelation. Kommer så klart även i 3D, om någon nu bryr sig om det. Undertecknad håller sig däremot till 2D även i fortsättningen.

MIKE WAZOWSKI!!

David Mårtensson

En av mina personliga Pixar-favoriter, Monsters, Inc, får en prequel med premiär nästa år. Och det ser ut som många av mina favoritmonster kommer att återses.

Okami återvänder i HD

Rickard Olsson

Någon gång till hösten släpps Okami igen, och denna gång till PlayStation 3 i HD. Titeln kommer att kunna köpas via PlayStation Store, kostar motsvarande $19.99 och har stöd för såväl trophies som PlayStation Move.

Titta, de snackar

Rickard Olsson

Vi har redan sett och hört att figurerna talar i Lego Batman 2: DC Super Heroes, men kan vi få nog, är frågan?! Här kommer ytterligare bevis för de talande minifigurerna, komplett med pampig musik och klassisk humor i bästa trailerstil.

Square Enix släpper gammalt på gammalt

Rickard Olsson


I tider som dessa, direkt efter E3-mässan i Los Angeles, borde vi förvänta nya spel på aktuella format. Men bara för den sakens skull tänker Square Enix inte släppa taget om sin heliga kassako, Final Fantasy. Den 20 september släpper studion nämligen Final Fantasy III, igen, och det till PSP. Den upphottade versionen av tredje spelet i serien har tidigare släppts till iOS-maskiner samt Nintendo DS.
Final Fantasy III släpps till PSP i Japan den 20 september.

Den definitiva filmen för spelnördar?

Rickard Olsson

Har du sett trailern för den animerade filmen Wreck-It Ralph? Om inte så tycker jag att du bör göra så här och nu. Nörd- och igenkänningsfaktorn lär nå orimliga nivåer, om du precis som många av oss andra är uppväxta med spel, när licenserna kommer från alla möjliga håll.

Fler Nintendo 3DS-spel från E3

Rickard Olsson


Nintendo 3DS fick inte särskilt mycket kärlek under Nintendos presskonferens på E3-mässan. Största fokus låg, ganska självklart, på Wii U och dess spel, medan 3DS endast fick några minuter, och en egen mindre presentation dagen efter. Här är en trailer som sammanfattar flertalet av de nya spelen som kommer till formatet, och under följer ett par titelspecifika trailrar för Luigi’s Mansion: Dark Moon, Paper Mario: Sticker Star, Scribblenauts Unlimited samt Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate.
(mer…)

New Super Mario x2

Rickard Olsson

Medan vi väntar på att Nintendos kompletta presskonferens publiceras på YouTube, för er som missade den, kör vi två trailrar på New Super Mario Bros. U till Wii U och New Super Mario Bros. 2 till Nintendo 3DS så länge.
New Super Mario Bros. U

(mer…)

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 4