Arkiv för Namco Bandai

Här är Dark Souls till PC

Rickard Olsson


Först var det exklusivt för PlayStation 3 och Xbox 360, nu kommer det även till PC. Prepare to Die Edition kallas Dark Souls till våra burkar, och förutom en given högre upplösning och en säkert mer stabil bilduppdateringsfrekvens skjuter Namco Bandai till nya bossar, områden, fiender, NPC:s, vapen och rustningar. Man inkluderar även ett matchmaking-system för onlinespelande både med och mot andra. Fett värre, säger vi på Nutopia och tycker att 24 augusti, då utgåvan släpps, borde vara redan i morgon.

Bilhuliganism i 

Ridge Racer Unbounded

Pontus Hellgren

De senaste åren har det pågått ett maktskifte inom spelindustrin. Allt färre storsäljare kommer numera från den uppgående solens land, så det är inte så konstigt att även Namco Bandai provar lyckan i väst med Ridge Racer-serien. Finska Bugbear Entertainment, med erfarenheter av kollisioner krascher i och med FlatOut, fick förtroendet att utveckla serien. På gott och ont. (mer…)

De viktiga uppdateringarna

Rickard Olsson


Namco Bandai släppte för inte så länge sedan det klassiska Dreamcast-spelet Soulcalibur till iOS. Spektakulärt sa vissa, dyrt sa andra. Men oavsett vilket läger du som köpare än tillhör har nu denna livsviktiga uppdatering som balanserar spelet och rättar till det båda sidor klagat på sedan dag ett kommit: möjligheten att byta färg på damernas underkläder.
Nu ska man enligt Andriasang kunna växla mellan vita, rosa, lila, svarta, blåa, gröna, mörkrosa och gula trosor. Pow! Soulcalibur till iOS är inte längre ospelbart. Tack, Namco Bandai.

Namco Bandai tar snålheten till nya höjder

Rickard Olsson


Enligt uppgift ska de flesta nedladdningsbara demospelen till Nintendo 3DS gå att spela i 30 dagar (bara det är ju riktigt illa), men för Namco Bandai är denna ”gratismånad” alldeles för mycket. Demoversionen av kommande Ace Combat 3D: Cross Rumble som släpps till formatet kommer endast gå att spela tre gånger. Sedan är det slut på det roliga, om spelet nu är det, vill säga.
Jag har oerhört svårt att se Namco Bandai motivera detta, men jag är å andra sidan inte särskilt förvånad heller. Någon gång ska ju vara den första, oavsett vad för galenskaper det gäller.

Här är extramaterialet till Ridge Racer Vita

Rickard Olsson


Nutopia skrev nyligen om billiga Ridge Racer till PS Vita och anledningen till det låga utgångspriset. Spelet var bantat som få och kommer endast med tre bilar och fem banor, mer innehåll skulle dyka upp som DLC allt eftersom. Här är vad som väntas, och några initiala, och aningen uppseendeväckande, prissättningar. (mer…)

Därför är Ridge Racer Vita billigare än andra spel

Rickard Olsson


Snart släpps PS Vita i Japan (Nutopia täcker givetvis lanseringen och synar konsolen) och som brukligt med varje nytt konsolsläpp kommer ett Ridge Racer-spel från Namco Bandai. Men denna gång är det något speciellt, för med Ridge Racer till PS Vita betalar man mindre än vanligt. Varför då? (mer…)

Xiba introduceras i Soulcalibur V

Rickard Olsson


Namco Bandais Soulcalibur V växer. Nu senast får vi se en ny karaktär i form av den 16-åriga kinesen Xiba, och inte helt olikt Kilik slåss denna unge herre med ett stavliknande vapen. Soulcalibur V släpps till PlayStation 3 och Xbox 360 tidigt 2012.

Project Soul, utvecklarna på Namco Bandai som gör Soulcalibur V, kommer vara närvarande på svenska spelmässan Gamex den 3-6 november. Utvecklarna finns på scenen på lördagen klockan 12, samt i Webhallens monter klockan 14 samma dag.

1999 släpptes fajtingspelet Soulcalibur till Dreamcast, ett spel som nu är aktuellt igen, fast till iOS. Namco Bandais Carlson Choi säger att första Soulcalibur släpps till iPhone och iPad ”snart”.

Ezio från Assassin's Creed är med i Soulcalibur V

Thord D. Hedengren

Det är inte första gången Namco har med gästkaraktärer i Soulcalibur-serien, och Ezio från Ubisofts spelserie Assassin’s Creed skulle ju faktiskt kunna passa ganska bra. Förutom de sedvanliga slagskämparna så får förhandsbokare även Dampierre, som var med i Soulcalibur: Broken Destiny. Den 3 februari nästa år släpps spelet, läs vidare för en hel hög med skärmdumpar från spelet.  (mer…)

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2