Arkiv för Kid Icarus 3D Classics

Japanska Club Nintendo skickar prylar

Rickard Olsson


Club Nintendo är något jag personligen inte brytt mig om över huvud taget, fram tills för någon månad sedan. Det var först i samband med utdelandet av Kid Icarus 3D Classics, via klubben, som jag fick upp ögonen för Nintendos underhållande men något snåla poängsystem.
Registrera produkter från företaget på sajten, få poäng, ge tillbaka poängen, få grejor. Sådant älskar väl alla? Jag samlade på mig en liten summa genom en halvdan hög med Nintendo 3DS-prylar, och idag kom första belöningen. (mer…)

Kid Icarus 3D Classics – nostalgi som håller

Rickard Olsson


När Nintendo utannonserade att de gav bort Kid Icarus 3D Classics gratis till de som registrerade minst två godkända Nintendo 3DS-spel på Club Nintendo var jag inte sen att haka på. Tidigare i december förra året fick sedan japanerna tillgång till spelet, och så även jag. Men trots att jag visste vad jag skulle få så blev jag överraskad. Positivt också! (mer…)

För er med japanska Nintendo 3DS-maskiner som registrerat minst två av de godkända spelenClub Nintendo finns nu nedladdningskoden för Kid Icarus 3D Classics att hämta via Nintendos japanska sajt i utbyte mot 0 poäng. Nutopia testar för fullt och återkommer med intryck. Europeiska spelare får vänta till 5 januari.