Japanska Club Nintendo skickar prylar

Share This Post


Club Nintendo är något jag personligen inte brytt mig om över huvud taget, fram tills för någon månad sedan. Det var först i samband med utdelandet av Kid Icarus 3D Classics, via klubben, som jag fick upp ögonen för Nintendos underhållande men något snåla poängsystem.
Registrera produkter från företaget på sajten, få poäng, ge tillbaka poängen, få grejor. Sådant älskar väl alla? Jag samlade på mig en liten summa genom en halvdan hög med Nintendo 3DS-prylar, och idag kom första belöningen.
Ett sterilt 3DS-designat fodral med plats för upp till 18 spelkort. På bilden nedan syns det bredvid Nintendogs. Ytmässigt lika stort, men något tjockare.

Och på sista bilden här under ser vi det i öppen form med några spel i. Insidan är dessutom prydd med motiv från myspysiga Pikmin. Riktigt behändigt, även om alla mina spel fortfarande ryms i det lilla konsolfodralet. Och jag tvivlar på att jag någonsin kommer upp i 18 spel. Men varför inte, hellre för mycket plats än för lite.

Japanskt nog var jag vid adressangivningstillfället tvungen att skriva mitt namn med kanji, alltså de typiska kinesiska tecknen man ser överallt i program från östasien. Eftersom Rickard inte går att skriva som det är passade jag på att vara lite fyndig och döpte mig själv till Storpappa, så numera heter min brevlåda Rickard Olsson Storpappa. Nåväl, det kom fram i alla fall…
UPPDATERAT: Omslaget och tillika insidan visade sig vara utbytbara. Det fanns tre olika lager som man kunde växla mellan, med olika motiv. Bland annat från Mario-spelen. En liten detalj kanske värd att nämnas.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...