Nutopia

Japanska Club Nintendo skickar prylar


Club Nintendo är något jag personligen inte brytt mig om över huvud taget, fram tills för någon månad sedan. Det var först i samband med utdelandet av Kid Icarus 3D Classics, via klubben, som jag fick upp ögonen för Nintendos underhållande men något snåla poängsystem.
Registrera produkter från företaget på sajten, få poäng, ge tillbaka poängen, få grejor. Sådant älskar väl alla? Jag samlade på mig en liten summa genom en halvdan hög med Nintendo 3DS-prylar, och idag kom första belöningen.
Ett sterilt 3DS-designat fodral med plats för upp till 18 spelkort. På bilden nedan syns det bredvid Nintendogs. Ytmässigt lika stort, men något tjockare.

Och på sista bilden här under ser vi det i öppen form med några spel i. Insidan är dessutom prydd med motiv från myspysiga Pikmin. Riktigt behändigt, även om alla mina spel fortfarande ryms i det lilla konsolfodralet. Och jag tvivlar på att jag någonsin kommer upp i 18 spel. Men varför inte, hellre för mycket plats än för lite.

Japanskt nog var jag vid adressangivningstillfället tvungen att skriva mitt namn med kanji, alltså de typiska kinesiska tecknen man ser överallt i program från östasien. Eftersom Rickard inte går att skriva som det är passade jag på att vara lite fyndig och döpte mig själv till Storpappa, så numera heter min brevlåda Rickard Olsson Storpappa. Nåväl, det kom fram i alla fall…
UPPDATERAT: Omslaget och tillika insidan visade sig vara utbytbara. Det fanns tre olika lager som man kunde växla mellan, med olika motiv. Bland annat från Mario-spelen. En liten detalj kanske värd att nämnas.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Ett svar till “Japanska Club Nintendo skickar prylar”

  1. Andreas skriver:

    Hur gjorde du allt? Vore nice me lite tips om hur de fungerar på japanska sidan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.