Arkiv för Final Fantasy XIII-2

Mass Effect i Final Fantasy XIII-2

Rickard Olsson


Något överraskande blir det när senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu avslöjar att kostymer från Mass Effect kommer som nedladdningsbart extramaterial till Final Fantasy XIII-2. Det är Noel och Serah i Square Enix senaste saga som snart kommer kunna klä ut sig till huvudkaraktärerna från Mass Effect 3. Detta fenomen i sig är dock inget unikt då spelet redan blivit lovat kostymer från Assassin’s Creed.
Roliga tilltag, något vi på Nutopia självfallet gillar skarpt. Men får vi hoppas på något än mer intressant nästa gång? Som Mario i Gears of War?

Yoshinori Kitase på Square Enix bekräftade i helgen vad vi redan visste, att det kommer DLC till Final Fantasy XIII-2. Men förutom nya kostymer och liknande planeras det även fler storydrivna tillägg. Meningen är att spelet ska fortsätta växa efter att det släppts. Och så tjänar de mer pengar, så klart.

Final Fantasy XIII-2 är som det är

Rickard Olsson

Mer tvivelaktig karaktärsdesign i den här nya trailern för Final Fantasy XIII-2. Square Enix förnekar sig inte.

Final Fantasy XIII-2 i drivor

Rickard Olsson


Ett skepp kommer lastat! Med vadå? Bilder på Final Fantasy XIII-2, och båtfan är rätt stor också! Senast i raden av skärmdumpar på Final Fantasy XIII-spinoffen visar futuristiska städer och chocobo-racing, bland annat. (mer…)

Final Fantasy XIII-2 i två olika specialversioner

Rickard Olsson


Final Fantasy XIII-spinoffen, XIII-2, har fortfarande en liten bit kvar innan det når butikerna i Europa (3 februari 2012), men redan nu utannonseras de båda specialversionerna som kommer säljas bredvid originalutförandet. Det är Crystal Edition och Limited Edition, där den förstnämnda är lite dyrare och lite mer exklusiv. Det som ingår i Crystal Edition är följande:

  • Spelets soundtrack på fyra stycken skivor
  • En exklusiv T-shirt som ej finns att tillgå någon annanstans
  • Illustrationsbok
  • Sex stycken vykort med motiv från spelet
  • Ett högupplöst, linsformat tryck föreställandes Lightning

Detta medan den lite klenare Limited Edition stoltserar med följande: (mer…)