Nutopia

Arkiv för
Angry Birds Seasons

2 november

En halv miljard Angry Birds

Försök att förstå det här. Angry Birds har nu laddats ned över 500 000 000 gånger. Siffran säger förvisso ingenting om ifall det är unika nedladdningar, men likväl en milstolpe av rang. Det firar Rovio med den här promotionfilmen som även innehåller lite andra siffror de självmordsbenägna fåglarna åstadkommit, som att vi totalt sett spelat Angry Birds i ca 200 000 år.

28 oktober

Ham'O'Ween

I den nya Angry Birds-kortfilmen Ham’O’Ween får den orangea fågeln träffa grisarna för första gången. Fem minuter gulligt varumärkesbyggande.

16 oktober

Har ägnat minst 20 minuter av kvällen åt att kasta gula fåglar, på en sten – allt för att få en den sista delen av månkaka. Är detta ett normalt beteende?

19 maj

Angry Birds når 200 miljoner nedladdningar


Hallelujah! Det är ungefär vad jag tror att man vrålar på finska Rovio just nu. Studion bakom helt galet populära Angry Birds som nyligen nådde 200 miljoner nedladdningar till alla de olika smarta telefonerna. Denna siffra inkluderar alltså samtliga plattformar (då även renodlade spelplattformar som PSP) och även samtliga tre versioner av spelet, Angry Birds, Angry Birds Seasons och Angry Birds Rio. Läs vidare →

19 april

Angry Birds Seasons får nytt innehåll


Ganska så nyligen uppdaterades sidospåret Angry Birds Seasons med ett gäng nya banor i Saint Patrick’s Day-tema, ni vet, för att hylla den irländska nationaldagen som är en tvättäkta svensk tradition. Kanske inte, men det var likväl ett trevligt tillskott, och vad än bättre är att Rovio nu skyndar sig ut med nästa uppdateringen, och ni kan säkert gissa vad det blir?!
Om inte så får ni två ledtrådar, det involverar gnagare lagomorpha och ägg. Angry Birds Seasons har så klart fått 15 nya och väldigt påskiga banor där jakten på så väl grisar som guldägg går vidare. Du uppdaterar gratis genom App Store som vanligt.

2 december

Angry Birds Seasons finns ute nu

Ni som köpte Angry Birds Halloween kan sedan igår ladda ned uppdateringen Angry Birds Seasons, tidigare kallad Angry Birds Christmas, som ger oss ytterligare 25 gratis och juliga banor att se fram emot under färden mot julafton. Fyndigt nog kan man spela en bana om dagen i takt med de vanliga lucköppningarna. Undertecknad testade att fuska genom att ställa fram datumet, men se det gick inte. För er som inte har Angry Birds Halloween finns det istället ett val att köpa Angry Birds Seasons för sju kronor. Då ingår även de 45 extra Halloween-banorna, tacksamt nog. Rovio tar verkligen vara på sitt urstarka varumärke, och det gillar vi.