SkyDrift – en glad överraskning

Share This Post


I princip från ingenstans steg SkyDrift ned från skyn. Som en okänd blipp på en radarskärm fanns spelet så en dag på Xbox Live Marketplace och PlayStation Network. Och lite konstigt är det, för detta är faktiskt riktigt bra.
Det är arkadig flygaction med klassiska plan i modern tappning. Vi flyger runt på olika banor, samlar bonusar, skjuter ned motståndarna och försöker komma först över mållinjen. Som ett alternativt Wipeout, eller ett nutidens N-Gen Racing, det gamla flygspelet till PlayStation.
Det finns egentligen inget i SkyDrift som gör det särskilt speciellt, och alla bonusar som vapen och andra hjälpmedel saknar riktig tyngd. Men kontrollen är skön, och bandesignen får mig faktiskt att lyfta på ögonbrynen lite då och då. Det kan vara riktigt vackert. Och imponerande.
Tröttnar man på att spela själv så ger man sig ut på nätet i jakt efter levande motstånd. Det blir självfallet allra roligast så.

SkyDrift var en posivit överraskning. Dels för att det kom från ingenstans, och dels för att det är lite bättre än klart godkänt. Åtminstone om man gillar luftburna racingspel.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...