SkyDrift – en glad överraskning

Share This Post


I princip från ingenstans steg SkyDrift ned från skyn. Som en okänd blipp på en radarskärm fanns spelet så en dag på Xbox Live Marketplace och PlayStation Network. Och lite konstigt är det, för detta är faktiskt riktigt bra.
Det är arkadig flygaction med klassiska plan i modern tappning. Vi flyger runt på olika banor, samlar bonusar, skjuter ned motståndarna och försöker komma först över mållinjen. Som ett alternativt Wipeout, eller ett nutidens N-Gen Racing, det gamla flygspelet till PlayStation.
Det finns egentligen inget i SkyDrift som gör det särskilt speciellt, och alla bonusar som vapen och andra hjälpmedel saknar riktig tyngd. Men kontrollen är skön, och bandesignen får mig faktiskt att lyfta på ögonbrynen lite då och då. Det kan vara riktigt vackert. Och imponerande.
Tröttnar man på att spela själv så ger man sig ut på nätet i jakt efter levande motstånd. Det blir självfallet allra roligast så.

SkyDrift var en posivit överraskning. Dels för att det kom från ingenstans, och dels för att det är lite bättre än klart godkänt. Åtminstone om man gillar luftburna racingspel.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...