Nutopia

Rösta RAAM för Gears of War 2-bonus


Gamespot håller just nu på med omröstningen över vem som är den största ”skurken” någonsin i tv-spel. För tillfället står det mellan General RAAM från Gears of War och Dr. Breen från Half-life, men Gears-fansen har fler anledningar till att rösta fram RAAM än ren lojalitet.
I ett twittermeddelande sa nämligen Rod fergusson, Gears of War-seriens frontfigur tillsammans med Cliffy B., att man kommer köra ytterligare Gears of War 2-event där onlinespelarna får mångdubbelt mer XP för sina poäng än vanligt ifall RAAM röstas fram som vinnare. Först var det lika många gånger XP som RAAM vann med i antal procentenheter, men eftersom det ser ut att bli en oerhört tät kamp postade Fergusson på nytt ett meddelande med ännu bättre innehåll:

”Bry er inte om procenten, det blir x30 XP ifall RAAM vinner.”

Vi får alltså hela 30 gånger så mycket XP än tidigare, även om man för rättvisans namn ska nämna att dubbel XP är och har varit standard ett bra tag. Men ändå. Alla som vill får nu återigen chansen att nå eftersökta level 100 och få sina symboliska vingar i alla listor. Så ja, ni ser själva. Din röst behövs!

Det var vid bildtillfället osannolikt jämnt.