Ninja Theory startar om Devil May Cry

Share This Post

Ninja Theory, kända från bland annat Heavenly Sword och kommande Enslaved, har fått uppdraget att ta Devil May Cry-serien till nästa nivå. Omstarten heter DmC: Devil May Cry och utannonserade av Capcom på Tokyo Game Show.
Så vad är nytt? Återigen får vi spela Dante, med svärd och pistoler i högsta hugg, men även nya vapen och krafter utlovas. Dessutom ska spelsystemet vara helt omarbetat, vilket låter alldeles utmärkt för undertecknad. Låt oss hoppas på lite högre tempo.
Tro dock inte att DmC tar några längre steg från den trots allt tämligen framångsrika serien. Capcom samarbetar med Ninja Theory och ser till att slutresultatet blir något som fansen kan uppskatta. Förhoppningsvis betyder inte det att det blir någon halvmesyr av spelet, utan att det lyfts ytterligare, men vi får se. På Tokyo Game Show visade Capcom en trailer, vilken självfallet inte innehåller något direkt från spelet, spelbranschens vana trogen.
DmC: Devil May Cry är under utveckling till PlayStation 3 och Xbox 360. När det kommer vet vi inte ännu, men det är knappast runt hörnet.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...