Nutopia

Rekorddyrt säsongspass till Gears of War 3


Epic Games hakar på den senaste trenden och släpper ett säsongspass även till Gears of War 3, och det till en rekordhög summa. För 2 400 Microsoftpoäng är man berättigad till att ladda ned alla av de hittills inplanerade DLC-paketen som är fyra till antalet, där det första släpps någon gång i november och resten under det kommande året. Visst kan man köpa all DLC löst, men då blir det dyrare, och så uteblir en särskild bonus.
För alla som köper säsongspasset sparar man 33% jämfört med att köpa var del för sig, som annars sammanlagt kostar 3 600 poäng. Dessutom får samtliga köpare av passet ett exklusivt paket med vapen av flytande metall, som bilden på Lancern illustrerar ovan. Det är sagt att DLC:n som kommer expanderar såväl enspelar- som flerspelarläget online.
Men kostar, det gör det alltså. Totalt över motsvarande 250 kronor för extramaterialet, om man väljer den billigaste vägen.

Kommentarer

2 svar till “Rekorddyrt säsongspass till Gears of War 3”

  1. Simon skriver:

    Eller så väntar man på de reor på DLC som oundvikligen brukar komna. Jag tror nog jag klarar mig utan bonusen…

  2. Rickard Olsson skriver:

    Visst kommer även dessa DLC-paket med största säkerhet att reas ut någon gång, men om de gör det innan 2013 blir jag förvånad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.