EA vill se PS3 och Xbox 360 leva längre

Share This Post

Rådande generation av stationära spelkonsoler borde få leva lite längre än planerat, i alla fall om Electronic Arts får säga sitt. Företagets Frank Gibeau har till CVG sagt att han inte ens vet vad PlayStation 4 skulle tillföra riktigt.

”Det är svårt för mig att se vad man skulle göra med en PlayStation 4. Vi har redan 1080p, vi är redan uppkopplade mot internet… Man skulle kunna göra den snabbare, ha fler polygoner och snygga till grafiken lite, men till vilken kostnad?”


Visst har Gibeau en poäng i det han säger, men samtidigt är det inte helt upp till honom vad PlayStation 4 och Xbox 720 kommer att innebära. Medan han gillar att åtminstone Nintendo gör något och äntligen tagit steget till HD ser han helst att både Microsofts och Sonys konsoler stannar kvar ett tag till.

”Jag skulle vilja se att den här generationen varar lite längre. Jag ser inte konsumenter som redan nu gapar efter en ny plattform. De verkar vara nöjda med PlayStation 3 och Xbox 360.”

Nog är de flesta nöjda med dagens konsoler, men då Wii U är den enda hittills utannonserade nya konsolen och som inte släpps förrän sent 2012, så lär knappast PlayStation 4 och Xbox 720 vara runt hörnet i alla fall. Gibeau kan nog vara lugn något eller några år till.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...